CAR Jove de Roses, espai juvenil de música, de teatre i d’educació en valors

CAR Jove de Roses

Exposicions, música i teatre a càrrec dels joves és el que es va poder veure a la IV Mostra de Tallers del CAR Jove de Roses

El passat dissabte el CAR Jove va celebrar la seva IV Mostra de Tallers on el jovent de Roses va ensenyar en públic les seves qualitats com a músics i actors de teatre

CAR Jove de Roses
Exposicions, música i teatre és el que es va poder veure a la IV Mostra de Tallers del CAR Jove de Roses

El Teatre Municipal de Roses va acollir el passat dissabte la 4ª edició de la Mostra del CAR Jove, activitat impulsada des del mateix espai juvenil “per a que els joves puguin ensenyar en públic el que han treballat en els diferents cursos i tallers que s’han organitzat al CAR durant els darrers mesos”, va assenyalar la regidora de Joventut, Anna Jorquera.

En aquest sentit, la regidora va apuntar que a part de poder desenvolupar la seva part més creativa aprenent interpretació en les diferents Aules de Teatre, o a tocar la guitarra, “l’important és l’educació en valors, en convivència, en companyonia que reben durant el desenvolupament dels tallers, uns valors que els serveix per a crèixer com a persones”.

La franja d’edat dels usuaris del CAR Jove es situa entre els 12 i 20 anys, i d’aquesta franja està format l’Esplai Juvenil, proposta creada enguany i que es va presentar a l’inici d’aquesta IV Mostra de Tallers del CAR. Un Esplai Juvenil on els mateixos joves, en lloc de quedar-se a jugar a casa amb l’ordinador o la ‘play’ es reuneixen per fer excursions, anar d’acampada, jugar al jocs de tota la vida, en definitiva, a gaudir del temps d’oci d’una manera social i no pas virtual.

I la quarta Mostra de Tallers es va iniciar al mateix vestíbul de la sala teatral amb una exposició de dibuixos que els joves van crear l’Espai d’Art del CAR, per continuar tot seguit a sobre l’escenari i oferir al públic una sèrie d’actuacions.
En primer lloc, de música, amb guitarra acústica i elèctrica a càrrec dels joves que han participat en el taller dirigit per Víctor Gimenez.
I acabada la música, va ser el torn del teatre, on primerament van actuar els integrants de l’Aula de Teatre Juvenil que van interpretar l’obra ‘Vol Low Cost’ dirigida per la dinamitzadora de l’empresa Llegendària Lleure, Rosa Cruzado.
Tot seguit va ser el torn dels participants de l’Aula de Teatre Musica, que dirigits per l’Eva Mas van oferir fragments dels musicals ‘Chicago’ i ‘La Sirenita’.
I finalment, els integrants de l’Aula de Teatre de més 18 anys van interpretar l’obra ‘Això no és vida’, que en aquest cas va estar dirigida per l’Anna Vicens i l’Ignasi Tomàs.