El carismàtic presentador de TV, Àngel Llàcer, s’implica també amb la Cursa de la Dona de Roses 2017

X Cursa de la Dona de Roses

Àngel Llàcer anima a tothom a participar en la X Cursa de la Dona de Roses

L’actor, director teatral y presentador de televisió també ha volgut sumar-se a la causa de la X Cursa de la Dona i anima a tothom a participar

X Cursa de la Dona de Roses
Àngel Llàcer anima a tothom a participar en la X Cursa de la Dona de Roses

Actor, director de teatre, presentador de TV, especialment conegut arran de participar al programa ‘Operación Triunfo, simpàtic i extravertit.
És l’Àngel Llàcer.

I l’Àngel, seguint les passes de Xavier Bonastre i Lídia Heredia, periodistes de TV3; dels cantants Lluís Gavaldà (Els Pets) i Dolo Beltran, dels músics d’Els Amics de les Arts; de l’impulsor de la marató de Barcelona, Miquel Pucurull i, com no, de les Espartanes de Rhode, ha volgut gravar un vídeo per, primer, felicitar al Club Atletisme Roses per arribar a la desena edició de la Cursa de la Dona de Roses i, segon, per animar a la gent a participar per a veure la xifra d’un millar d’inscrit per commemorar el desè aniversari d’aquesta cursa que, recordem, tots els diners es destinen, integrament, a la causa de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Sí, tots els diners de les inscripcions es destinar a ajudar als pacients oncològics i els seus familiars de l’entitat oncològic-social de Roses.

Quantes curses poden dir el mateix? Per això, famosos, músics, periodistes, promotors, personatges mediàtics i gent anònima es bolquen animar a que tothom hi participi.

La Cursa de la Dona se celebrarà el 17 de setembre

Per participar en la X Cursa de la Dona cal prèvia inscripció com cada any. Una inscripció que té un cost de 9 euros (tots, com hem esmentat, destinats a la Fundació Contra el Càncer).
Però, compte, aquest preu és fins al divendres dia 15, ja que el dissabte 16 i el dia de la cursa, diumenge 17 de setembre, el donatiu de la inscripció serà de 12 €. I per facilitar la inscripció, l’organització ha fet possible que enguany es pugui on line des de la pàgina web del Club Atletisme Roses.