Càritas Roses recull 3.800 quilos en la campanya de recapte d’aliments ‘La fam no fa vacances’

Càritas Roses
Voluntàries del recapte el passat divendres al Mercadona

Un recapte amb el qual Càrites Roses podrà continuar ajudant als més necessitats des del Centre de Distribució d’Aliments

Càritas Roses
Voluntàries del recapte el passat divendres al Mercadona

Un total de 91 voluntaris van participar en el recapte d’aliments que va portar a terme Càritas Roses a tres supermercats de la Vila el passat divendres, dia 15, i dissabte, 16, en la campanya ‘La fam no fa vacances’ del Banc dels Aliments.

El gairebé centenar de persones solidàries que van voler participar en aquest nou recapte  a Roses es van distribuir pels hipermercats Condis de la Gran Via, el Mercadona i el Caprabo de la C-260, aconseguint recaptar un total de 3.798,10 kg, que han possibilitar abastir el Centre de Distribució d’Aliments de la Vila.

Una quantitat molt ben valorada pel president de Càritas Roses, Enric Ferré, “tot i que és una xifra inferior a l’aconseguida l’any passat, però estem contents perquè tot suma, i aquest gairebé 4.000 quilos d’aliments ens permetrà poder ajudar als que ho necessiten”.

Sí, l’any passat es van recaptar gairebé 8.000 quilos d’aliments, però s’ha de destacar que va ser possible a que el major nombre de voluntaris que van participar es va portar a terme en 6 supermercats. Així, si mirem pel nombre de centres comercials, la meitat enguany, es podria dir que la xifra va ser molt similar a la de la de 2017 en la mateixa campanya de ‘La fam no fa vacances’.

Assenyalar que dels 3.798,10 kg d’aliments donats pels rosincs i turistes a l’entrada dels tres supermercats, 837 van ser de pasta de sopa, 909, de litres de llet, 320 d’oli, 168 de llegum cuita, 195 de llegum seca, 80 de pots de tomàquet, 196 d’arròs, 141 de farina, i la resta distribuïts entre galetes, sucre, llaunes de conserves de peix, cacau en pols i cereals, entre d’altres aliments.