Càrites i Creu Roja de Roses treballen per donar de menjar als rocincs desvalguts i necessiten voluntaris

Càrites Parroquial de Roses
Recpate d'Aliments realitzada per Càrites al juliol passat / Foto: arxiu

Totes dues institucions fan una crida als rosincs per a que s’ofereixen com a voluntaris tant per al Centre de Distribució d’Aliments com per la Gran Recapte

Càrites Parroquial de Roses
Recpate d’Aliments realitzada per Càrites al juliol passat / Foto: arxiu

Desde Càrites Parroquial de Roses, així com des de la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries tenen previst engegar dues iniatives importants per a la gent més necessitada de la Vila. Dues accions que tenen a veure amb el poder alimentar aquelles persones que no poden, a causa de la crisi comprar menjar.

La primera d’aquestes accions és la propera obertura, s’espera que sigui aquest mateix mes de novembre, el Centre de Distribució d’Aliments, C.D.A.
I la segona és la participació en el Gran Recapte que organitzarà el Banc d’Aliments per als dies 29 i 30 de novembre.
I per totes dues iniciatives necessiten voluntaris per tal de tirar endavant el C.D.A, on actualment hi ha 15.000 quilos d’aliments emmagatzemats i que s’han de distribuir abans que caduquin. Les persones que s’ofereixen a col·laborar com a voluntaris només haurien de dedicar  dues hores setmanals o quinzenals durant tot l’any.
I per fer de voluntari al Gran Recapte d’Aliments seria una dedicació de 3 o 4 hores un dels dos dies, el  29 o el 30 de novembre.
Per això, les persones interessades a participar en aquest nou projecte es poden posar en contacte amb l’entitat trucant al telèfon 972 15 35 86  o bé per mail  a la següent adreça: roses@caritasgirona.cat
També, els interessats a participar en qualsevol de les dues iniciatives pot fer-ho a través del telèfon de la Creu Roja: 972 25 68 28.