Càrites de Roses organitza una Recapte d’Aliments aquests 19 i 20 de juliol, i necessita voluntaris

El Banc dels Aliments té previst organitzar una Recapte d’aliments per als propers dies 19 i 20 de juliol, per això Càrites de Roses farà el mateix a 4 hipermercats de Roses

Recapte d'Aliments
Recapte d’Aliments portada a terme al mes de maig per Càrites, Creu Roja i la Fundació Carrefour

Càrites Parroquial de Roses s’implica per ajudar a les famílies més necessitades de la Vila. Per aquest motiu, aquesta organització humanitària, juntament amb la col·laboració de la Creu Roja Roses-Castello d’Empúries, organitza aquest divendres, 19 de juliol, i dissabte, dia 20, una recapte d’aliments que es portarà a terme en 4 hipermercats de la Vila rosinca.

Els centres comercials on es farà la recapta són els següents:

  • Mercadona – Ctra Figueres a Roses- Av. Nord, 14
  • Caprabo – Av. Pau Casals, s/n
  • Caprabo – Ctra. c-260 de Figueres a Roses
  • Carrefour Market – Ctra Figueres a Roses / Encreuament de Cadaqués, s/n

Per portar a terme aquesta iniciativa solidària és necessària la participació de voluntaris. Així, totes les persones que estiguin disposats a col·laborar poden enviar un mail a roses@caritasgirona.cat, indicant el nom i un número de telèfon.

Així mateix, es pot fer al telèfon de Càrites, el 972 15 35 86, o al de la Creu Roja de Roses, el 972 25 68 28.

Si es fa per telèfon s’ha de tenir en compte que totes dues entitats funcionen gràcies al voluntariat, i és possible que en el moment de la trucada no l’agafi ningú. Això no és cap problema, deixeu al contestador el vostre nom i número de telèfon, i ja es posaran en contacte amb vosaltres per formalitzar la vostra col·laboració.

S’ha de destacar que el voluntariat es farà a disponibilitat horària dels voluntaris. Cadascú romandrà el temps que tingui disponible o consideri oportú als hipermercats per fer la Recapte.