Càrites de Roses recapta gairebé 6 tones d’aliments en dos dies

Càrites Parroquial de Roses

Recpate d'Aliments realitzada per Càrites al juliol passat / Foto: arxiu

Sota la campanya d’estiu organitzada pel Banc dels Aliments, Càrites de Roses ha recollit gairebé 6.000 d’aliments en quatre supermercats de la Vila

Recapte d'aliments Càrites Roses
Voluntàries al Caprabo

Amb el propòsit de buscar la solidaritat dels turistes que visiten Roses Càrites va portar a terme divendres i dissabte passats, dies 19 i 20 juliol, una recapte d’aliments emmarcada dins la campanya que el Bans del Aliments ha organitzat a la demarcació de Girona.
Una acció que té com a objectiu aprofitar l’afluència de visitants a la badia de Roses, en particular, i costa gironina, en general, per tal d’ajudar els més necessitats.

Recapte d'aliments Càrites Roses
Voluntàries al Carrefour

Un total d’un quarantena de voluntaris de Càrites de Roses i la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries es van distribuir per quatre hipermercats de Roses, el Mercadona, el dos Caprabo, i el Carrefour, i en els quals durant els dos dies van recaptar un total de 5.857 quilos d’aliments, la majoria d’ells de primera necessitat com llet, pasta, oli, arròs i llegums.

Recapte d'aliments
Una voluntària demanant la col·laboració d’una turista

Aquests aliments recollits a Roses es repartiran en el Centre de Distribució d’Aliments de la Vila que, segons el president de Càrites, Pere Bohigas, “entrarà en funcionament al final de l’estiu”.

A més de Roses, a la demarcació de Girona van participar a la Recapte d’estiu del Banc dels Aliments les poblacions de Llançà, Cadaqués, l’Escala, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Torroella de Montgrí-l’Estartit, Pals, Begur, Palafrugell, Calonge, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes i Figueres.
Gairebé 300 voluntaris van participar en aquesta acció solidària.