Mes de paraules

Carles Pàramo defensa la seva integritat com a polític

El primer tinent d’alcalde de Roses i diputat a Corts, Carles Pàramo, afirma que mai ha cobrat sous il·legals de la FMC

Carles PàramoEn una carta oberta publicada a la xarxa social de Facebook Carles Pàramo defensa que mai ha cobrat sous il·legals de la FMC, Federació Catalana de Municipis, i que els diners que va cobrar com a membre de l’entitat, 3.310 euros el 2006 i 1.462,50 euros el 2007 “estan declarats a Hisenda tant per mi com per la FMC”. Pàramo, en el seu escrit assegura que ara “la justícia haurà d’aclarir que em varen pagar quelcom malament”

Carta de Carles Pàramo

Sou molts els que m’heu fet arribar preocupació per la noticia sobre cobraments il·legals a la FMC. Us dono les gracies pel vostre suport i mostra de confiança. Sabeu que podeu estar ben tranquils que la nostra amistat mai serà traïda. Mai faria res que us pogués avergonyir, ni a vosaltres ni menys a la família o als ideals de país que molts compartim.
A tots us repeteixo que podeu estar ben tranquils que més que no pas acusat, el vostre amic se sent víctima.
Si, víctima dels nyaps dels que dirigien i administraven una organització tan necessària com és la FMC a la que, amb orgull, puc dir que, en pro de la cooperació entre tots els ajuntaments catalans, juntament amb el llavores alcalde de Mataró i President, Sr. Manel Mas, vàrem engrandir incorporant la Diputació de Girona fet que varem repetir incorporant l’ajuntament de Barcelona a l’altre organització municipalista catalana, l’AMC.
Vaig formar part de l’assemblea de la FMC i als anys 2006 i 2007, per les raons que la justícia haurà d’aclarir, suposadament, em varen pagar quelcom malament. Si és així, com no podria ser d’altra manera, em comprometo a tornar-ho i fer-ho amb molt de gust. No vull res que no em pertanyi.
Els amics de sempre sabeu que a la política no hi he estat mai pels guanys, al contrari.
Com alcalde estat, afirmo que, des dels 90 fins ara, soc el que menys a costat a l’ajuntament de Roses i com a President només dir que els que em succeïren a la Diputació, varen apujar i encara mantenen unes assignacions que gaire bé doblen les que, vaig mantenir, llavores les més baixes de l’Estat.
Sí, amigues i amics, els mitjans de comunicació, més que presentar-me, juntament amb prop de 50 altres alcaldes i alcaldesses, com a “acusats” ens haurien de presentar com a víctimes, pels danys col·laterals derivats d’una investigació concreta contra l’expresident de la FMC, Sr Bustos,
Per la meva assistència a les nombroses reunions de treball i assemblees en aquesta organització, em varen transferir 3.310€, el 2006, i 1.462,50€, el 2007. Les retencions, IRPF, practicades varen ser de 1.890€ i 387,50€. Tot declarat per ells i per mi a Hisenda.
No puc explicar on troben la suposada anomalia. Hores d’ara, encara no he rebut cap notificació judicial i, ni ho han fet al Congrés on estan obligats per raó de la meva condició de diputat.
He de dir que tot és molt desagradable i que sembla més adreçar al desprestigi personal, com a polítics implicats en aconseguir la Independència que altre cosa.
Els amics i les amigues els dic que poden continuar tranquils, als meus/nostres enemics i els mitjans que els fan la feina, demanar-los tornar sl camí de la moralitat.
També vull dir que per més bufetades que em fotin, per mes mal que aquestes em provoquin, mai em faran perdre ni les ganes ni la il·lusió i tot, majoritàriament pel confort i la confiança que, família i amics em feu arribar.
A tots, gràcies i uns abraçada i als mal parits, que el dimoni més dolent dels pastorets se’ls endugui a l’infern, a cremar, a les brases de la seva infelicitat i mala llet.