Carles Peramo és el nou cap de colla de els Vailets de l’Empordà, i Sònia Duñach la nova presidenta

Vailets de l'Empordà

Els Vailets de l'Empordà en una actuació a les portes de la Basílica de Castelló d'Empúries / Arxiu

La Colla Castellera Vailets de l’Empordà van celebrar l’Assemblea ordinària anual on es fa ver el relleu de les Juntes Directiva i Tècnica

Vailets de l'Empordà
Els Vailets de l’Empordà en l’actuació de final de temporada que van fer a casa seva, Castelló d’Empúries / Foto: Sheila Hardie

El passat dissabte, la Colla Castellera Vailets de l’Empordà va celebrar la seva assemblea anual, la qual es va portar a terme al seu local d’assaig de Castelló d’Empúries, i en la que escollir els nous membres de les noves Juntes Directiva i Tècnica per al 2016.
Després de les pertinents votacions es va decidir a la part tècnica, Adrián Caamaño, després de tres anys com a cap de colla, cedís el testimoni a Carles Peramo, el qual presenta un equip amb cares noves i molt joves amb un clars objectius: millores en la tècnica dels castellers, una mainada unida i escoltada i una pinya motivada i preparada són els trets principals del programa d’aquesta nova tècnica que, a la vegada, pretén tenir una comunicació més propera amb la colla i millorar les relacions amb les entitats veïnes, i sobretot, el gran repte de fer créixer la colla.

Pel que fa a la part administrativa dels Vailets de l’Empordà, Joan Moreno es va acomiadar del càrrec de president mostrant-se orgullós amb la feina realitzada, destacant la instal·lació de la xarxa de seguretat al local d’assaig de la colla com a la gran fita del seu mandat.

Moreno va donar el relleu a la presidència a Sònia Duñach, la qual assumeix el càrrec per les dues properes temporades, amb el clar objectiu de fer créixer la massa social de l’entitat.

Duñach i el seu equip van presentar un programa il·lusionant amb l’afany de facilitar l’accés a l’entitat dels nous membres, dinamitzar la relació dels membres amb la colla, crear un espai per a què els joves de la colla siguin escoltats i continuant fent possible que l’activitat castellera es pugui portar a terme a l’Empordà.

La gran fita de la temporada: descarregar el 5 de 7 

L’assemblea ordinària del Vailets de l’Empordà va servir també per passar balanç del que ha estat aquesta temporada 2015 per l’entitat. Temporada que serà recordada per haver aconseguit, per primera vegada, la descarregada del 5 de 7.

Ara, els castellers de la camisa blau cel s’sgafaran dos mesos de vacances per que fa a l’activitat castellera, per tal de carregar pilers i agafar forces per encarar la temporada 2016, en la que volen tornar a assolir tots els reptes que s’ha fixat al colla.