Carme Vilà i Ignasi Tomàs ofereixen aquest diumenge a Roses un espectacle ple de poesia i música

Carme Vilà i Ignasi Tomàs

Carme Vilà i Ignasi Tomàs oferiran un recital de poesia i música que es va haver de suspendre al mes de juliol per causes meteorològiques

Carme Vilà i Ignasi TomàsCarme Vilà i Ignasi Tomàs són, tots dos, uns referents de la creació artística de primer nivell que es realitza a Roses. I tots dos establiran, aquest diumenge al Teatre Municipal de Roses, un diàleg ple poesia i música, a través d’un discurs íntim, que permetrà a l’oient gaudir d’un espectacle original i diferent.

Un espectacle inicialment previst per al passat 23 de juliol a l’església de de la Ciutadella però que, per causes meteorològiques, es va haver d’ajornar. Així, aquest proper 26 de novembre desenvoluparan, a partir de les 6 de la tarda, el programa poètic-musical que tots dos tenien previst oferir aquest estiu.

Carme Vilà és una de les pianistes catalanes més rellevants i de major projecció internacional. La millor crítica musical europea ha lloat la seva tècnica prodigiosa i la seva modernitat interpretativa, fonamentada en la tradició dels grans pianistes centreeuropeus. Des dels seus estudis al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on acabà obtingué les màximes qualificacions i les Medalles de Plata i d’Or als 16 anys, inicià una carrera meteòrica, on els guardons i reconeixements s’han succeït. El 1977, obtingué la Càtedra del Conservatori Superior Municipal de Barcelona i en va ser directora des del 1977 fins al 2001. És doctora honoris causa de la Universitat de Wisconsin Parkside, EUA.

L’Ignasi Tomàs, fundador i director artístic del Grup de Teatre de Roses, ha col·laborat al llarg de la seva trajectòria amb diferents agrupacions teatrals, amb els serveis educatius de l’Auditori de Barcelona i del Gran Teatre del Liceu, amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, entre d’altres, i ha actuat com a narrador i rapsode en diverses ocasions. La seva profusa trajectòria artística es caracteritza per la intensitat i tenacitat amb què l’Ignasi afronta cada nou projecte, a més d’una sensibilitat i passió pel teatre que és capaç de transmetre i contagiar.

El preu de l’entrada per assistir aquest espectacle és de 6,50 €.