El Carnaval de Roses ja fa dies que es viu a l’Oficina de Turisme

Carnaval de Roses 2018
Algunes de les imatges que es poden veure a l'exposició del Carnaval a l'Oficina de Turisme de Roses

L’Oficina de Turisme de Roses acull, per segon any consecutiu una exposició de fotografies del Carnaval de l’any anterior

Carnaval de Roses 2018
Algunes de les imatges que es poden veure a l’exposició del Carnaval a l’Oficina de Turisme de Roses

Els visitants que venen a Roses i entren a l’Oficina de Turisme surten conscients que la Vila està preparada per viure una de les festes més boniques que se celebren arreu del món: el Carnaval.

I el motiu és l’exposició que l’Àrea de Turisme ha organitzat dins les seves instal·lacions acull “una exposició de fotografies del Carnaval, que són les publicades a la revista de la festa de disfresses que s’edita cada any”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Fèlix Llorens.

Una mostra en la que apareixen “les imatges presentades i les guanyadores del concurs del Carnaval de l’any passat, que es complementa amb una decoració carnavalesca per donar a entendre als visitants que Roses ja respira Carnaval”, ha explicat Llorens.

L’objectiu d’aquesta exposició, segons ha dit el regidor de Turisme, “és mostrar al visitants que entren a l’Oficina de Turisme el que es poden trobar si venen a passar els dies de la festa del Carnaval a casa nostra”.

Aquesta exposició romandrà a l’Oficina de Turisme fins tot just acabada la festa de disfresses.