Casal de Setmana Santa del GEN Roses d’esports nàutics

Casal de Setmana Santa del GEN Roses

Oportunitat que ofereix el GEN Roses per als que volen provar i conèixer els esports nàutics

Casal de Setmana Santa del GEN Roses Des d’aquest mes de gener-febrer que els equips sèniors, juvenils i infantils de vela lleugera del GEN Roses estan preparant l’any de competicions 2016.

Aquest mes de març, aprofitant la Setmana Santa començaran els equips de windsurf i també s’organitzarà el Casal que pot ser el primer contacte pels nens i nenes que vulguin iniciar-se en aquests esports, primer amb una formació bàsica abans d’agafar la rutina d’entrenaments per a la preparació de competicions.

El Casal de Setmana Santa aquest 2016 és una gran oportunitat per als que volen provar els esports nàutics abans de la temporada alta a Roses.

La temporada de competicions dels equips de vela i windsurf contempla diversos campionats i seus, a nivell regional, nacional i internacional.

En Open BIC (infantil) l’equip del GEN competirà a l’European O’Pen BIC Tour amb tres esdeveniments a més del Mundial a França durant el mes de juliol.

En la classe Làser (juvenil, sènior i Màster) els grans objectius són la Copa d’Espanya de Cádiz per als juvenils i sèniors a més del Mundial de juliol. Per als Masters, la regata internacional EuroMastersSeries de Calella a l’abril, el Campionat d’Espanya de l’Escala al maig, la Clàssica Regata To Be a l’octubre (que aquest any formarà part del circuit EuroMasterSeries per primera vegada) i el Campionat Europeu de Croàcia, també a l’octubre.

La secció de Windsurf és molt plural, amb esportistes com en Marc Paré que competeix al circuit mundial a nivell professional, però també hi ha una vintena esportistes menys experts que posaran tot l’esforç en preparar el Campionat d’espanya entre el 3 i el 5 de juny a Roses, que també formarà part del circuit català.

En total, són uns gairebé cinquanta esportistes que està previst que per Setmana Santa puguin compartir el mar i les instal·lacions del GEN Roses amb joves promeses i noves incorporacions.