Els castellers de Figueres actuen a Esparreguera amb la mirada posada als actes de celebració del fi de temporada

Colla Castellera de Figueres
El castell 7 de 7 descarregat per la Colla Castellera de Figueres durant els actes del seu vintà aniversari

Els castellers de la camisa lila van actuar acompanyats dels casteller locals, els de Gavà i els de Sant Feliu abans de finalitzar la temporada aquest cap de setmana

Colla Castellera de Figueres
El castell 7 de 7 descarregat per la Colla Castellera de Figueres durant els actes del seu vintà aniversari

Els de la camisa lila van ser els encarregats encetar la diada amb dos pilars de 4, seguit de la torre de 6, una torre que va donar molt bones sensacions a la colla, per a continuació descarregar sense problemes el tres de 7 i el  4 de 7. En la ronda final de pilars, es va optar per fer el de 5. I tot això amb el cap posat en aquest proper diumenge, que serà on la Colla Castellera de Figueres dirà adéu a la temporada. Temporada en la que han celebrat el seu vintè aniversari i en la que, evolutivament, ha esdevingut la millor de la seva història.

Una diada de final de temporada en la que participaran com a convidats els Castellers de Rubí, l’Esperxats de l’Estany i els Castellers de les Gavarres.

Entre els objectius marcats pels castellers de Figueres durant aquesta diada està el descarregar per desena vegada aquesta temporada el 5 de 7, la torre de 7, descarregada per primera vegada aquest any, i el 7 de 7, que ja l’han descarregat 3 cops enguany.

Després de la diada està previst fer el tradicional dinar germanor amb les diferents colles i acabar amb l’espectacle d’animació d’en Jaume Barri.

Cal assenyalar que els castells proposats són els que tenen més possibilitats de dur-se a plaça, però la Colla Castellera de Figueres no descarta tampoc els dos castells amb agulla, el 3 i el 4, en cas que algun dels tres castells anteriors no sigui de l’entera confiança dels liles.