Castelló d’Empúries acull la VII Trobada de Colles Castelleres Gironines

VII Trobada de Colles Castelleres Gironines

Els Vailets de l’Empordà seran els encarregats d’organitzar la Trobada coincidint amb el seu 5è aniversari

VII Trobada de Colles Castelleres GironinesAquest proper diumenge, Castelló d’Empúries acollirà la VII Trobada de les colles castelleres gironines.
Cada any, una de les set colles de la província de Girona organitza aquesta gran cita castellera per la primavera.
Enguany, coincidint amb el seu 5è aniversari, els Vailets de l’Empordà seran els encarregats d’organitzar aquesta trobada castellera en la que es donaran cita al voltant de 600 castellers.

La diada es portarà a terme a partir de les 11 hores a les portes de la Basílica Santa Maria de Castelló d’Empúries, i en la que es podran veure castells de 6, de 7  i de 8, aixecats a ritme de gralles i tabal.
L’objectiu de la colla blau cel ha concentrat tot els seus esforços, des de principi de temporada, per portar a plaça aquest diumenge els seus millors castells.

A més dels amfitrions dels Vailets de l’Empordà, les colles castelleres que hi participaran en aquesta trobada són els Esperxats de l’Estany, els Xerrics d’Olot, els Minyons de Santa Cristina d’Aro, els Marrecs de Salt, la colla castellera de Figueres i la colla castellera de les Gavarres.

Una trobada que acabarà, sens dubte, en un dinar de germanor per tot seguit acabar la festa amb diferents activitats per a tothom, petits i grans.