Castelló d’Empúries es mobilitza per proporcionar ajuda humanitària als refugiats sirians

Camp de refugiats d'Idomeni, Grècia
Una nena al camp de refugiats d'Idomeni, Grècia / Arxiu

Per tercer cop aquest any els vilatans de Castelló d’Empúries ajudaran als refugiats de la guerra de Siria

Camp de refugiats d'Idomeni, Grècia
Una nena al camp de refugiats d’Idomeni, Grècia / Arxiu

Ciutadans de la Vila Comtal de Castelló d’Empúries, amb la col·laboració de l’Ajuntament i diverses entitats, estant organitzant accions solidàries per donar suport als refugiats de la guerra de Siria.

Aquest grup de persones tenen previst portar a terme el proper 15 d’octubre, una nova acció solidària a la Sala Polivalent.
Es tracta d’una jornada per recaptar fons que es desenvoluparà des de les sis de la tarda fins a les tres de la matinada, temps durant el qual s’organitzaran diverses activitats familiars amb jocs infantils, espectacles a càrrec dels Senyors del Foc, concert ofert pel grup de Roses D Gremlins i actuacions de diferents DJ’s. Tot acompanyat del corresponent servei de bar amb creps i barbacoa.

També està previst una xerrada amb la participació de voluntaris que han estat als camps de refugiats fent activitats de lleure i ajuda humanitària.

Cal assenyalar que aquest grup de vilatans de Castelló d’Empúries no és el primer cop que es mobilitzen per ajudar als refugiats, ja que pel mes de març van col·laborar en la recollida de material que es va fer a la comarca de l’Alt Empordà per ajudar a les persones que vivien al camp de  refugiats d’Idomeni, a la frontera amb Macedònia. Posteriorment, també van participar en una segona acció solidària amb els refugiats que va tenir lloc a la Sala Polivalent el passat 14 de maig.