Castelló d’Empúries presenta el Cartell de Carnaval 2022

Carnaval de Castelló d'Empúries
El guanyador del concurs del cartell de Carnaval 2022 de Castelló d'Empúries amb l'alcalde Salvi Güell i la regidora d'Ensenyament, Anna Massot

El cartell del Carnaval de Castelló d’Empúries és obra de l’alumne de 3r d’ESO, Iker Mendoza, que ha estat guanyador del concurs

Ahir al matí es va presentar el cartell de Carnaval 2022 de Castelló d’Empúries, que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de maig.
Ja fa anys que la imatge del cartell de Carnaval és escollida a través d’un concurs entre els i les alumnes dels instituts de secundària del municipi i, enguany, l’alumne de l’Institut Castelló d’Empúries, Iker Mendoza, de 3r d’ESO, ha estat el guanyador del concurs de cartells de Carnaval d’aquesta edició, resultant finalistes les obres de Sonia Fadeeva, de l’Institut Escola el Bruel Empuriabrava, Juli Lenk Canet, de l’Institut Castelló d’Empúries i també l’obra de Sabrina Parrondo, de l’Institut Escola El Bruel Empuriabrava. El cartell de Carnaval es va fer servir també per la portada “Un jove un llibre” de Sant Jordi per la seva qualitat i temàtica.

Des dels Departaments d’Ensenyament i Comunicació es marquen cada any unes pautes amb la temàtica de carnaval com a eix central al que l’alumnat s’ha d’adaptar. Enguany la tècnica utilitzada ha estat el collage i tant els professors dels instituts com l’Ajuntament estan molt contents dels resultats.

Al migdia l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, i la regidora d’Ensenyament, Anna Massot, van rebre a la sala Gòtica als autors i autores dels cartells seleccionats, que van assistir acompanyats de familiars i professors i es va aprofitar l’acte per fer-los entrega d’un petit obsequi.

Anna Massot, regidora d’Ensenyament de Castelló d’Empúries, va voler destacar la qualitat dels treballs d’aquest any i ha expressat la dificultat del jurat d’escollir un guanyador. En aquest sentit, Anna Massot va agraïr també “la predisposició dels instituts de secundària per la seva participació en cada edició”.

La programació de carnaval compta amb els grups Di-Versiones, Pelukass, Wasa Corporation i DJ, i Tramuntakada i la Banda de Percussió dels Senyors del Foc, que obrirà les cercaviles. Aquest any, a part del canvi de dates també hi haurà novetats en les desfilades d’Empuriabrava. Divendres a la nit se sortirà de la Plaça de les Palmeres, on les colles es concentraran a les 21 hores, i acabarà al Passeig Marítim on tindrà lloc el concert de Di-Versiones. Diumenge, el recorregut serà el mateix, a partir de les 11.30 hores, acabant també al Passeig Marítim on es portarà a terme el dinar i el lliurament de premis.

Podeu consultar tota la programació al següent enllaç.