Castelló d’Empúries també organitza la seva pròpia Cursa de la Dona

Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries

La primera edició de la Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries se celebrarà el 20 de maig a benefici de l’Oncolliga Girona

Cursa de la Dona de Castelló d’EmpúriesLa I Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries tindrà un recorregut de 5 km amb punt de sortida i arribada al passeig marítim d’Empuriabrava, just al costat del monument a la Dona.
Una cursa solidària oberta a totes les edats que se celebrarà el 20 de maig, on els beneficis de les inscripcions aniran destinades a l’Oncolliga Girona.

Les inscripcions a la cursa es podran fer en línia mitjançant la web www.curses.cat, el preu de la inscripció és de 8 €, més endavant s’anirà informant de la distribució i recollida dels dorsals i de totes les altres activitats i esdeveniments que s’aniran organitzant.

La cursa vol esdevenir una activitat benèfica amb la voluntat que els beneficis obtinguts siguin adreçats a projectes dirigits a pacients amb càncer de mama i alhora esdevenir també una festa compartint una estona d’esport i diversió amb tots els participants.