Catorze càmpings gironins obtenen el Certificat d’Excel·lència 2016 de TripAdvisor

TripAdvisor

Clients del càmping Las Palmeras mostrant el Certificat d’Excel·lència 2016 de TrypAdvisor

Aquest certificat d’excel·lència de TripAdvisor representa un reconeixement important a l’aposta per la qualitat que estan duent a terme els càmpings gironins

TripAdvisor
Clients del càmping Las Palmeras mostrant el Certificat d’Excel·lència 2016 de TrypAdvisor

Catorze càmpings de les comarques gironines han obtingut el Certificat d’Excel·lència 2016 de TrypAdvisor. Aquest guardó representa un reconeixement important a l’aposta per la qualitat que estan duent a terme els càmpings gironins i que ve avalada també per nombrosos premis internacionals. TrypAdvisor concedeix el Certificat d’Excel·lència als establiments que han rebut opinions favorables dels clients de forma continuada dins aquesta plataforma.

Els càmpings gironins guardonats pel web de viatges més gran del món són: Las Palmeras, La Ballena Alegre, Aquarius , Las Dunas i l’Àmfora, de Sant Pere Pescador; el càmping Begur, de Begur; Castell Montgrí, de Torroella de Montgrí; Playa Brava i Cypsela, de Pals; Les Medes, de l’Estartit; La Siesta, de Calella de Palafrugell; Valldaro, de Platja d’Aro; Illa Mateua, de l’Escala; i La Masia , de Blanes.

Els guardonats amb el Certificat d’Excel·lència TrypAdvisor són allotjaments, establiments de restauració i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clients de forma continuada una experiència de qualitat superior.

Aquest reconeixement, que porta entregant-se sis anys, ajuda als viatgers a identificar els establiments que ofereixen amb regularitat un bon servei. Per rebre el certificat es té en compte la qualitat, la quantitat i l’actualitat de les opinions enviades pels viatgers a TripAdvisor en un període de 12 mesos. Per aconseguir-ho, els negocis han de mantenir una puntuació mínima general de quatre punts sobre cinc, així com un nombre mínim d’opinions i un perfil de TripAdvisor amb una antiguitat de 12 mesos com a mínim.