Cau al buit amb el seu cotxe d’una alçada de 5 metres a la carretera de Canyelles, a Roses, i només es trenca el canell

Cotxe es precipita al buit a Roses
El cotxe ha caigut al buit des d'una alçada de 5 metres aproximadament

Una senyora de nacionalitat espanyola  de 56 anys s’ha precipitat al buit a l’intentar sortir d’un dels pàrquings de la carretera de Canyelles de Roses

Cotxe es precipita al buit a Roses
El cotxe ha caigut al buit des d’una alçada de 5 metres aproximadament

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 11:15 hores que un cotxe s’havia precipitat al buit a  l’alçada del número 14 de la carretera de Canyelles de Roses.
Quatre dotacions del Bombers, 3 patrulles de la Policia Local, una dels Mossos, una ambulància i un helicòpter del SEM s’han desplaçat fins al lloc dels fets per trobar-se un turisme bolcat que s’havia precipitat al buit des d’una alçada de 5 metres. Tot i l’espectacularitat del sinistre, l’única ocupant del vehicle, una veïna de la zona, de nacionalitat espanyola i de 56 anys, ha resultat ferida amb una fractura en el canell i diverses contusions a la cara a causa del fort cop.

Els Bombers  ha fet una excarceració per treure  a la conductora que havia quedat atrapada al seu interior, i un cop alliberada els servei mèdics han diagnosticat que el seu estat no era tan greu per portar-la al Josep Trueta de Girona amb helicòpter, i ha estat l’ambulància qui finalment l’ha traslladat a l’Hospital de Figueres.

L’errada a l’hora d’engranar la marxa va provocar l’any passat un altre accident, el que va ocòrrer quan un turisme va caure mutanya avall a la urbanització del Puig Rom. Un accident en el que els dos ocupants, un matrimoni francès, d’uns 80 anys, van salvar la vida.