Una celebració de 10 anys d’existència de la Piscina de Roses per treure’s el barret

Desè aniversari de la Piscina de Roses

A dalt la sessió de Spinning al GYM BOX, a sota la de Kangoo Jumps

La Piscina Municipal de Roses va finalitzar ahir al celebració del seu desè aniversari després de cinc dies intensos d’activitats per a tots els gustos

Desè aniversari de la Piscina de Roses
A dalt la sessió de Spinning al GYM BOX, a sota la de Kangoo Jumps en una de les sales de la Piscina Municipal de Roses

Ja ho van dir els músics del grup Blue Duck que van amenitzar amb la seva música la darrera activitat de la celebració del desè aniversari de la Piscina de Roses, “teniu molta sort de tenir unes instal·lacions com aquesta i que us fet una festa com la que estem vivint”.

I és veritat, perquè durant 5 dies, des de dijous, 16 de juny, i fins ahir dimarts, la Piscina ha desenvolupat una intensa programació d’activitats a gust de tothom per celebrar deu anys de piscina, esport i salut.

Cinc dies que van finalitzar ahir al vespre amb una sessió de Spinning® live music! al GYM BOX sota les notes musicals dels esmentat Blue Ducks, i una altra de Kangoo Jumps, que es va desenvolupar simultàniament en una sala interior.
Unes activitats que van comptar amb la presència de les autoritats locals amb l’alcaldessa de Roses i presidenta de PRODER, Montse Mindan, al capdavant, que va tancar la celebració del desé aniversari recordant que “va ser al 2002 quan l’equip de govern de llavors es va començar a parlar de tenir un espai com aquest, i fins al 2003 no es va constituir una comissió per començar el projecte, que va ser una realitat el 2006”.

Una copa de cava i una degustació de coca, ara que arriba la revetlla de Sant Joan, acompanyat de la música de percussió de la banda Ociar’t va servir per tancar la celebració de 10 anys de la Piscina Municipal de Roses.