El cementiri de Roses millora la seva funcionalitat

Cementiri de Roses

La caseta de l'entrada del cementiri de Roses esdevindrà una zona descans

Es crea una zona de descans, de trobada, de resguard de la pluja i un nou WC a l’entrada del cementiri

Cementiri de Roses
La caseta de l’entrada del cementiri de Roses esdevindrà una zona descans

Tot just a l’entrada del cementiri hi ha una caseta que no es feia servir absolutament per a res tot, i que en el seu interior hi havia un servei públic de grans dimensions.
I l’Ajuntament de Roses va encetar la setmana passada uns treballs de reacondicionament per tal de donar-li un servei “i una funcionalitat al cementiri, així, a part de fer un nou lavabo, més petit, però adaptat a tothom, l’objectiu es crear una zona de descans, de trobada. És donar una comoditat a les persones que visiten el cementiri. Així, la gent gran, que són les que venen constantment podran, a part de seure per descansar, resguardar-se de la pluja si els agafat visitant el Camp Sant o esperar còmodament als seus familiars que els vinguin a buscar, si el cas”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Carles Pàramo.

Els treballs consisteixen en obrir la caseta per la part on hi havia el WC, fent una mena de pèrgola amb uns bancs, i la creació d’una nova finestra, i per la part més interior és on s’ubicarà el nou servei públic.

Està previst que a finals d’aquesta setmana, o a principis de la vinent, els treballs de reacondionament d’aquest zona el cementiri hagin finalitzat.