El cementiri de Roses a punt per rebre les nombroses visites de Tots Sants

Festivitat de Tots Sants al cementiri de Roses
El cementiris com el de Roses reben per la festivitat de Tots Sants nombroses visites

Condicionament del terra, del paviment de sauló i dels espais de jardineria del cementiri de Roses han estat els treballs portats a termed durant els darrers dies

Festivitat de Tots Sants al cementiri de Roses
El cementiris com el de Roses reben nombroses visites per la festivitat de Tots Sants

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants operaris de les brigades municipals de l’Ajuntament de Roses i de ROSERSA han estat portant a terme durant aquests dies diferents tasques de manteniment i condicionament en el recinte del cementiri municipal.

Com cada any per a aquestes dates, els serveis municipals de Roses han realitzat tasques de manteniment al recinte del cementiri municipal per tal que els nombrosos visitants que l’espai rebrà aquests propers dies, trobin les instal·lacions a punt. Els diferents treballs que s’han portat a terme han consistit en condicionar el terra dels carrers, que a causa de les pluges s’havien fet mal bé, arranjar el paviment de sauló, donar una mà de pintura i condicionar tots els espais de jardineria”, ha afirmat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.

Ampliació de l’horari

L’horari de visites del cementiri s’ampliarà diumenge 31 d’octubre i dilluns 1 de novembre de 7 a 18 hores, mentre que la resta de dies mantindrà el seu horari habitual, de 8 a 17 hores.
Així mateix, el dimecres, dia 2 de novembre, a les 11 del matí se celebrarà, com és habitual, la Missa de Difunts al mateix recinte, on està prevista la s’instal·lació de 400 cadires per als assistents.