Suquet de peix de Rose

Cens electoral per a les eleccions municipals i europees del 26 de maig

A partir del proper dilluns 8 d’abril i fins al dilluns 15 (inclòs), es pot consultar el cens electoral de les properes eleccions municipals i europees que se celebraran el 26 de maig de 2019

Cens electoral per a les eleccions municipals i europeesLes consultes es poden realitzar a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), de dilluns a divendres de 8 a 14 h, prèvia identificació, o bé a través de la web habilitada per l’Institut Nacional d’Estadística, en aquest cas amb certificat electrònic.

El cens electoral que es farà servir en aquesta convocatòria es correspon amb les dades incorporades fins al dia 31 de gener de 2019. Els canvis comunicats posteriorment a aquesta data no apareixen recollits en el cens i no poden ser tinguts en compte.

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que la inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat a Roses, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant el darrer any.  

La consulta pot realitzar-la la persona interessada presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà- SAC, prèvia identificació (amb DNI, passaport o permís de conduir on aparegui la fotografia del titular). L’Institut Nacional d’Estadística ha habilitat també a la seva web la consulta de la inscripció al cens electoral. En aquest cas, per consultar les dades d’inscripció es necessari posseir un certificat electrònic reconegut.

Es pot accedir a la consulta de l’INE clicant AQUÍ.