Suquet de peix de Rose

Centenars de dones de Roses fan batre el record de participació de la Cursa de la Dona

Cursa de la Dona
El moment de la sotida de la 6ª edició de la Cursa de la Dona

La 6ª edició de la Cursa de la Dona de Roses bat per segon any consecutiu el seu record de participació amb 372 atletes disputant la prova

Cursa de la Dona
El moment de la sotida de la 6ª edició de la Cursa de la Dona de Roses

A les dones de Roses els agrada fer esport. I si ho fan envoltades d’amics i familiars encara els agrada més.
Si a més, abans de córrer se’ls fa fer una mica d’escalfament amb una monitora i un xic de música, si a més, quan acaba la cursa també fan, sota la directriu de la mateixa monitora, estiraments per relaxar les cames i la musculatura en general, si a més, se’ls fa entrega de diversos obsequis…  El difícil, l’inversemblant, seria que no els agradés fer esport. A les dones i a qualsevol persona, en el seu sa judici.
Perquè el que s’ha viscut avui a Roses ha estat un matí de diversió, de passar-ho bé amb els amics i familiars i, sobretot, d’esport.

La pràctica de l’atletisme, de fomentar l’esport i, en definitiva, promoure un estil de vida actiu en la dona i millorar així la seva qualitat de vida, és l’objectiu que es va marcar el Club Atletisme Roses a l’organitzar la Cursa de la Dona, ara fa 6 anys. Un objectiu que, tant el CAT Roses com  la Fundació Roses contra el Càncer, assoleix cada any amb escreix.

Els números no menteixen. Si l’any passat van ser 318 atletes, 262 dones i 56 homes, enguany ha estat una xifra superior, “la Cursa de la Dona s’ha superat així mateixa”, ha manifestat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre. En total han estat 372 persones, 312 dones i 60 homes, les que han participat a la 6ª Cursa de la Dona, “estem molt contents perquè una vegada més hem superat la xifra de l’any passat. Això vol dir que és una cursa que està agradant, que està arrelant, i que la gent participa, que és del que es tracta, que faci esport”, ha remarcat Sastre.

Galeria de Fotos

La galeria de fotos, està elaborada cronològicament, és a dir, primer hi ha les imatges del escalfament previ, el moment de les inscripcions, la sortida, recorregut, arribada, estiraments després de la cursa, entrega de trofeus i, finalment, la foto de família amb totes les dones que han fet podi, juntament amb les autoritats i organitzadors de la 6ª Cursa de la Dona.

[fsg_gallery id=”82″]