Centenars de rosincs honren als seus difunts el dia de Tots Sants

Cementiri de Roses
Un altre indret del cementiri Roses, aquest matí, en el dia de Tots Sants

Records, enyorança i l’amor dels éssers estimats que ja no estan amb nosaltres ha omplert el cementiri de Roses en el dia de Tots Sants

Cementiri de Roses
El cementiri Roses, aquest matí, en el dia de Tots Sants

Tots Sants és una festa dedicada al record dels avantpassats, als éssers estimats que ens van deixar i ja no estan amb nosaltres… Físicament, perquè sempre ho seran al nostre cor.
Tots Sants és un festivitat d’enyorança i record per aquells familiars o amics que en van omplir una època de la nostra vida.
I avui, centenars de rosinc s’han dirigit al cementiri de Roses per honrar als seu avantpassats, oferir-les unes flors, i perquè no, unes paraules, i petons… D’amor.

Cementiri de Roses
Un altre indret del cementiri Roses, aquest matí, en el dia de Tots Sants

I el cementiri de Roses presentava avui, dia de Tots Sants, un aspecte immillorable, ja que “com fem cada any, portem a terme dies abans, un servei exhaustiu de manteniment, l’hem netejat, l’hem pintat tot i hem renovat les flors del jardinets”, ha explicat el regidor d’Infraestrucutures i Serveis Públics de l’Ajuntament de Roses, Josep Mª Mas Blanch.
Una tasca exhaustiva de neteja i restauració que es fa de manera puntual per aquestes dates, tot i que durant l’any es fa un seguiment per tot el recinte sacramental de cares al seu manteniment.