Centenars de rosincs marxen cap a la Llibertat de Catalunya

Hi havien només dos autocars a Roses per anar a Barcelona per participar a la Marxa per la Independència convocada per l’Assemblea Nacional Catalana. No hi havia més. Fins avui. Un grup d’estiuejnts anglesos tenien un de contractat per anar a la capital de Catalunya. Però s’han desdit i ho han alliberat aquest matí. Llàstima que no haguessin fet abans, perquè pel poc temps que quedava per marxar no s’ha omplert, però quasi.

En total, tres autobusos, 2 de 70 places i un de 54 han marxat amb gairebé 200 rosincs per reclamar la Llibertat i la Independència del nostre país, Catalunya.

Dos centenars als que s’han de sumar els que han viatjat per compte pròpia en els seus vehicles particulars. El promotor de convocar a la gent de Roses per participar a la Marxa per la Independència a Barcelona, el delegat territorial de Roses de l’Assemblea Nacional Catalana, Dani Abad, es mostrava feliç per la reposta de la gent perquè “veig la il·lusió en la cara de la gent, que fa molt de temps que esperaven un moment com aquest. En el que el poble demana un futur en que el nosaltres puguem decidir. Avui el poble té la paraula, surt al carrer per demanar la independència, després toca als polítics treballar perquè això sigui possible”.

Els autocars han sortit des de la rotonda de l’Oficina de Turisme cap dos quarts de dues del migdia. Pero no només de Roses sortien autobusos cap a Barcelona. D’entre tota la comarca de l’Alt Empordà, amb les dades que ens han facilitat, han sortit un total de 18 autocars, procedents de l’Escala, Espolla, Agullana, Sant Climent Sescebes, Figueres, Lladó, Masarac, La Jonquera, Vilauïga, Cadaqués i Cantallops.

Tots són a Barcelona a participar en la manifestació sota el lema “Catalunya. Nou estat d’Europa”.

[flagallery gid=35 name=Gallery]