Chambao triomfa a la Ciutadella de Roses a l´últim concert de Sons del Món al recinte fortificat

Festival Sons del Món

Lamari, cantant de Chambao, en un moment de la seva actuació dissabte a Roses

Gairebé 2.000 persones es van aplegar a la Ciutadella de Roses per gaudir de la música Chambao

Festival Sons del Món
Chambao a la Ciutadella de Roses durant el concert de Sons del Món

El grup de Màlaga Chambao va presentar dissabte a Roses la seva proposta de fusionar el flamenc amb la música electrònica dotant-la d’un estil propi, l’estil de Chambao, ja que són els creadors del chill out fl­amenc.

I Chambao va triomfar a l’últim concert de Sons del Món a la Ciutadella, on es van donar cita més de 2.000 persones per sentir les cançons càlides i acollidores interpretades per Lamari, que va deixar palès el perquè és un dels grups més populars populars del panorama musical espanyol i una de les bandes més reconegudes a nivell internacional, amb concerts a tot Europa, Amèrica o el Japó.

Cançons com ‘Ahí estás tu’, ‘Pokito a poko’, ‘Dejate llevar’ o ‘Duende del sur’, que són bandera a la discografia del grup malagueny va cantar Lamari en un festival que barreja la música, el vi, i en ocasions, amb la tramuntana, com va succeir dissabte. Un vent que no va molestar en cap moment per el bon esdevenir de la vetllada musical “en un recinte espectacular” va assenyalar Lamari.

Chambao, amb una llarga llista de premis i reconeixements els Grammy o els MTV, va publicar el seu darrere treball al 2013 ‘10 Años Around The World’, 2 CD’s on es dóna un repàs a la seva discografia. I actualment, el grup, malagueny es troba treballant en el què serà el seu nou projecte discogràfic, el qual està previst que vegi la llum aquest mateix any 2015.

Concert de Chambao maridat amb una Mas Vida 17 2013

Festival Sons del Món
Lamari, cantant de Chambao, en un moment de la seva actuació dissabte a Roses

La sommelier Laura Masramon va escollir un vi animat i el més extravertit del Celler de Cistella, el Mas Vida 17 de l’anyada de 2013, per maridar amb el chill out flamenc de Chambao. El Mas Vida 17 2013 és un vi blanc d’ànima jove i càlida que desprèn aromes dolces, plaents i afruitades i ens desperta aquelles emocions més primàries tal i com ho fa la remor de les lletres de Chambao.