Cicle de xerrades per a famílies d’adolescents, en format online o presencial

CAR Jove de Roses

Xerrades que tenen com a objectiu potenciar les habilitats parentals i millorar el benestar emocional tant d’adults com d’adolescents

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses ofereix un nou cicle de xerrades per a famílies amb adolescents, que podrà seguir-se en les modalitats online o presencial. Els objectius principals són potenciar les habilitats parentals i millorar el benestar emocional tant d’adults com d’adolescents.

El cicle constarà de tres xerrades que tindran lloc els mesos d’octubre, novembre i desembre, i que són conduïdes per l’Associació Ranura, entitat dedicada a l’atenció emocional, terapèutica i educativa a infants, adolescents i famílies. En les diferents sessions, s’abordaran els aspectes principals que preocupen els adults amb adolescents al seu càrrec, donant-los recursos per acompanyar els seus fills i filles en camí cap a l’adultesa i per millorar la convivència diària amb ells.

La primera de les xerrades se celebrarà el proper dimecres 28 d’octubre i tractarà entorn El món emocional de l’adolescent, donant a conèixer què implica ser adolescent a nivell físic, neurològic, emocional… i abordant quines habilitats com a mares i pares poden ajudar i  acompanyar els joves en els seus processos. El cicle prosseguirà el dimecres 25 de novembre amb la xerrada No em ratllis! Com aconseguir que el meu fill m’escolti, i finalitzarà el 1 de desembre amb Límits clars i coherents.

Totes les xerrades tindran lloc de 19 a 21 hores i es poden seguir de manera presencial o online. Per participar cal inscriure’s al CAR Jove, trucant al telèfon 972150888 o bé per correu electrònic a joventut@roses.cat