El cicle D’Nits al Castell prossegueix amb el concert d’Ilona Schneider i Diego Caicedo

D’Nits al Castell de la Trinitat

“Melodies temporals” és la proposta musical que oferiran els dos intèrprets en el seogn concert al Castell de la Trinitat de Roses

 D’Nits al Castell de la TrinitatEl proper diumenge, 24 de juliol, a les 22 h, el Castell de la Trinitat oferirà, dins el nou cicle de música D’Nits, el concert d’Ilona Scheider i Diego Caicedo. Una oportunitat per gaudir de clàssics intemporals sota la lluna en l’incomparable mirador que ofereix el Castell de la Trinitat.

“Melodies temporals” és la proposta musical que oferiran els dos intèrprets, units per revisitar melodies i cançons que van des del segle XVI fins al segle XX. Caccini, Granados, Ravel, Villa-lobos, Ellington, Debussy, Gershwin, Strauss… donant una visió i emoció noves, amb una sonoritat tan poc habitual com delicada i respectuosa.
Un segon concert al cicle “D’Nits al Castell” de la Trinitat en el que els dos músics recordaran l’èxit assolit ara fa un any a l’església de Santa Maria de Roses.

“D’Nits al Castell” és un nou cicle de música en viu que es realitza durant els mesos de juliol i agost a l’immillorable marc que ofereix el Castell de la Trinitat de Roses. Els concerts tenen una preu molt econòmic, 5 euros, i van acompanyats d’una degustació de vins de la DO Empordà. En aquesta primera edició hi haurà quatre concerts de músics que tenen relació amb el municipi.