Els ciclistes de Roses completen la 2ª etapa de la Transpyr arribant a La Seu d’Urgell

Transpyr Coast to Coast 2017

Els tres corredors del Club Ciclista Roses a La Seu d'Urgell

L’alta muntanya apareix a la 2ª etapa de la Transpyr i fa estralls entre el pilot de ciclistes

Transpyr Coast to Coast 2017
Els tres corredors del Club Ciclista Roses a La Seu d’Urgell

A les 8 del matí va sortir el pilot de ciclistes des de Camprodon per completar els 119 que els separava de La Seu d’Urgell, final de la segona etapa de la Transpyr Coast to Coast.

I en Guerau Carrion, l’Àlex Mínguez i Xavi Serrano van sortir enmig del pilot per afrontar aquest segona jornada entre el municipi del Ripollès i el de la província de Lleida, que és l’etapa reina tot i no tenir el major quilometratge, ni el major nivell positiu. Aixó sí, els ciclistes van de superar un desnivell acumulat de 3.000 metres.

“Ha estat una jornada molt dura, de casi 120 km, amb les duríssimes pujades a la Collada Verda i a la Molina” va afirmar en Guerau carregat de raó en arribar a La Seu d’Urgell,  amb en Xavi i l’Àlex, ja que van haver ‘d’escalar’ rampes del 23% de desnivell.

El mateix desvetllava a La Seu d’Urgell que aquestes pujades “han deixat tocat a força corredors, i menys mal que, tot i que feia calor, no va ser com el primer dia”.

Tot i que tots corredors ho fan amb els colors del Club Ciclista Roses, en Guerau ho fa en categoria individual, i l’Àlex i en Xavi en categoria de parelles, per aquest motiu durant l’etapa és normal que no vagin junts.I mentre estaven separats a en Xavi Serrano se l’ha trencat el seient per la qual cosa s’ha vist obligat a fer els 60 últims quilòmetres de peus sobre la bici fins arribar a La Seu d’Urgell. Una circumstància que al no permetre’l poder descansar sobre la bici ha arribat a meta molt més fatigat que els seus dos companys de club.

En total, els ciclistes de Roses van invertir poc més de 9 hores en recórrer els 120 quilòmetres d’etapa.

I aquest matí tots tres, i en Xavi amb un seient nou, han pres la sortida des de La Seu d’Urgell per pedalar en direcció a Pont de Suert, on està previst arribar en aquesta tercera etapa de la Transpyr després de pujar al port del Cantó i creuar les comarques de l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l’Alta Ribagorça.