Ciclistes de Roses organitzen la 1ª edició de la Bike Marató de l’Albera

Bike Marató de l'Albera

Després de consolidar la Bike Marató del Cap de Creus ciclistes de Roses organitzen una prova de BTT per l’Albera

Bike Marató de l'AlberaEl Club Ciclista Roses i l’empresa Easybikes de Roses han aconseguit, després de sis anys, consolidar la Bike Marató del Cap de Creus. I des de no fa tants anys els ciclistes de Roses ja pensaven en fer una altra prova de BTT a la comarca de l’Alt Empordà però fora del Parc Natural.
I ara, juntament amb l’entitat de Garriguella, els Tovavents de l’Albera, ha fet realitat l’organització d’aquesta Bike Marató de l’Albera.

Una prova que, a diferencia de la del Cap de Creus, consta de 3 recorreguts, dos que els participants realitzaran formant part d’un equip i seguint la ruta amb un GPS, i un tercer de més curt, convenientment senyalitzat, que es farà individualment.

Els recorreguts tenen un nivell de dificultat tècnica i física menors que els de la marxa que transcorre pel Cap de Creus, amb l’objectiu de gaudir de l’Albera passant, això sí, per pistes, corriols amples, d’altres més estrets i, com no, alguna trialera de baixada.

El primer del recorreguts és una marató de 73 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell per fer en equip amb 2, 3 o 4 participants. El segon, més curt, serà una mitja marató de 46 km amb 1.100 metres de desnivell per fer també en equip. I el tercer, de ‘només’ 27 km i 700 metres desnivell és el que es farà de manera individual.

La prova, que se celebrarà el 30 d’octubre, transcorrerà, sortint des de la Sala Polivalent de Garriguella, i depenent de la distància que hagi triat cadascú dels ciclistes iequips, per les poblacions de Vilamaniscle, Rabós o Espolla, entre d’altres, així com també per zones com la  de la Valleta, prop de Llançà, Sant Silvestre o al voltant del Castell de Requesens.

La Bike Marató de l’Albera, com la Bike Marató del Cap de Creus, és una oportunitat única per conèixer i gaudir alhora de la desconeguda zona de l’Albera, combinant un gran dia de BTT amb la natura i els amics.

Inscripcions:

PREUS INSCRIPCIONS
Preu/persona (anticipades) Preu/persona (mateix dia)
Individual: 16 € Individual: 21 €
Equip de 2 components: 32 € Equip de 2 components: 42 €
Equip de 3 components: 48 € Equip de 3 components: 63 €
Equip de 4 components: 64 € Equip de 4 components: 84 €
Dinar acompanyants: 7 €
La inscripció inclou: assegurança, avituallaments, dinar (graellada de 3 peces de carn, pa, aigua, vi i fruita) i obsequi.