Els ciclistes de Roses vencen la calor per aconseguir arribar a Camprodon, final de la 1ª etapa de la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2017

D'esquerra a dreta, Guerau Carrion, Àlex Mínguez i Xavi Serrano tot just arribats a Camprodon

Els membres del Club Ciclista Roses, Àlex Mínguez, Xavi Serrano i Guerau Carrion, fan de l’esforç i la companyonia les seves armes per vèncer la calor

Transpyr Coast to Coast 2017
D’esquerra a dreta, Guerau Carrion, Àlex Mínguez i Xavi Serrano tot just arribats a Camprodon

A part dels 3 ciclistes de Roses, Àlex Mínguez, Xavi Serrano i Guerau Carrion, tres van ser ahir els protagonistes de la primera etapa de la 8ª edició de la Transpyr Coast to Coast: els nervis i l’emoció que suposa participar en un repte d’aquesta envergadura i, especialment, la calor.
Un recorregut d’uns 120 quilòmetres entre Roses i Camprodon en els quals els participants van prendre el pols a la prova sota un sol de justícia, “ha fet molta calor, moltíssima, per la qual hem decidit portar tots tres un ritme similar coincidint en tots els avituallaments fins creuar la línia d’arribada tots plegats”, va dir Guerau en arribar al municipi del Ripollés.

Els tres membres del Club Ciclista Roses van entrar a meta després d’invertir un temps de 8 hores i 21 minuts i 7 segons.

Un temps que situa a Guerau el 122  i a Mínguez i Serrano en la 143 i 144, respectivament, de la general. Una classificació que es defineix amb el temps realitzat en el sector cronometrat que es fa en cada etapa.

I a la vuit d’aquest matí tots tres han pres la sortida amb la resta de corredors per cobrir els 150 quilòmetres que els separen de La Seu d’Urgell, final de la segona etapa de la Transpyr.