Roses Cultura

Cinc rosincs degustaran de franc totes les tapes, 92, de la V Ruta de les Tapes de Roses

Ruta de les Tapes de Roses
Foto de família de les persones que van rebre el 'passaport' de la V Ruta de les Tapes amb les autoritats de Roses

Raquel Piñeiro, Roser Oton, Sandra Masferrer, la jove Anna Batlle i Xavi Pozas podran, si volen, esmorzar, dinar i sopar de franc durant 10 dies en els 92 establiments de restauració que hi participen a la V Ruta de les Tapes de Roses

Una mà innocent va treure l’any passat durant la celebració de la VI Mostra del Vi DO Empordà cinc butlletes entre les 5.708 vàlides que hi havia en una urna de totes aquelles persones que van far al menys 9 tastos de la IV Ruta de les Tapes.

I l’atzar va voler que les butlletes portessin el nom d’aquest cinc rosincs: Raquel Piñeiro, Roser Oton, Sandra Masferrer la jove Anna Batlle i Xavi Pozas.
Tots cinc, o bé una persona que els va representar per impossibilitat de poder assistir-hi, van rebre ahir, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Roses, de mans de l’alcaldessa, Montse Mindan, i el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens, d’un ‘passaport’ amb 92 caselles per ser segellades que els dona dret a degustar gratuïtament les 92 tapes que se serviran durant la V Ruta de les Tapes de Roses.

Podran, si volen, esmorzar, dinar i sopar de franc durant 10 dies, del 20 al 29 de març, que es quan se celebrarà aquesta iniciativa gastronòmica impulsada per l’Ajuntament de Roses per tal de promocionar l’alta gastronomia dels restauradors de la Vila.

Però, només ho podran fer ells i elles, és a dir, la Raquel Piñeiro, la Roser Oton,  la Sandra Masferrer l’Anna Batlle i en Xavi Pozas, perquè “el passaport que els hi hem entregat tenen les seves dades i la seva fotografia que els identifica, dades que tenen també cadascú dels 92 establiments participants de la V Ruta de les Tapes de Roses i, per tant, ningú més que ells podran de degustar-les de manera gratuïta”, va afirmar Félix Llorens.

L’alcaldessa de Roses va demanar als afortunats si un cop acabada la Ruta de les Tapes podrien explicar, bé personalment o bé via mail, quina tast les hi agradat més i si ha estat possible que les hagin degustats totes. Si és així significarà que durant 9 dies hauran menjat 9 tapes, mentre que els dos restants hauran estat 10.

No és impossible, com tampoc és impossible que si aconsegueixen provar-les totes hagin d’avançar l’operació biquini per estar en plena forma durant la temporada de platja.