Cinema, Club de lectura i Prudenci Bertrana aquest setembre a la Biblioteca de Roses

Biblioteca de Roses

Avui, 14 de setembre s’enceten una sèrie d’actes culturals a la Biblioteca de Roses

Biblioteca de RosesLa  Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives també enceta el curs 2017-18 amb una sèrie d’activitats culturals.

La primera d’elles tindrà lloc aquest vespre, a les 19:30 hores, amb la projecció de la pel·lícula ‘Historias de la edad de oro’. Un film que retrata els últims anys del comunisme a Rumania, realitzada a partir de diferents episodis dirigits per 4 dels grans directors del cinema actual d’aquest país.

Demà, 15 de setembre, també a les 19:30 hores, Prudenci Bertrana serà el protagonista de la segona activitat, ja que es portarà a terme la lectura dramatitzada de diferents textos de l’escriptor sota el títol‘Bertrana comentat’, que anirà a càrrec de l’escriptor Miquel Martin i l’actriu Olga Cercós. Després de la lectura està previst una xerrada posterior entre els assistents per tal comentar els textos.

I ja el divendres, 29 de setembre, es portarà a terme una altra sessió del Club de Lectura.
En aquest cas es comentarà el llibre ‘Jo confesso’, de Jaume Cabré.
La novel·la, publicada l’any 2011, ha estat una de les obres en català més venudes i traduïdes a d’altres idiomes, amb un gran reconeixement tant de la crítica com del públic.
‘Jo confesso’ és un text complex en el que surten centenars de personatges i diferents èpoques, a través dels quals es fa un recorregut per la història.
I com els actes anteriors, es portarà a terme a les 19:30 hores.