Cinquena i darrera sessió del Cine Ciutadella de Roses amb el film ‘La llamada’

Vila de Roses

Aquest dijous, 9 d’agost, el Cine Ciutadella de Roses 2018 finalitza amb molt d’humor i molta música amb el film ‘La Llamada’

Vila de RosesEl llargmetratge narra la història de María i Susana, dos adolescents de disset anys que es troben en el campament d’estiu cristià La Brújula, al que van des de la seva infància. Ambdues senten passió pel reggaeton i la música electro-llatina, però les aparicions de Déu a María començaran a transformar les seves vides. ​

‘La llamada’és una pel·lícula espanyola de 2017 pertanyent al gènere musical, escrita i dirigida per Javier Ambrossi i Javier Bardem, coneguts popularment com els Javis.​ Es tracta d’una adaptació cinematogràfica de l’obra teatral homònima de 2013, guanyadora d’onze premis BroadwayWorld, entre altres guardons.

Els directors van enarborar una trama emocionant i malenconiosa, amanida amb un humor surrealista i eixelebrat.
Entre les divertides coreografies i les cançons que componen la banda sonora, la pel·lícula defensa la llibertat individual, el respecte a les opcions vitals de cada persona i la importància de ser un mateix, a més de transmetre el missatge que mai és tard perquè algú descobreixi el seu camí en la vida, es llanci a perseguir els seus somnis i es lliuri a qui estima sense prejudicis ni pors.

‘La llamada’ és una ràfega d’aire fresc que uneix música i molt humor, amb cultura millenial i arrels catòliques. Tot un himne inesperat a la llibertat i al primer amor.

En castellà.

No recomanada per a menors de 12 anys.

Cinema + Pícnic

Els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la vetllada.

Informació bàsica

Obertura: 21.30 h
Inici de la projecció: 22.00 h

Entrades

Adults: 5 €

Menors de 12 anys: 3 €

Lloguer gandula: 2 €
Estores gratuïtes amb l’entrada