CiU Roses preveu la construcció d’una gran sala de concerts, actes festius i espectables multitudinaris

CiU Roses
La candidatura de CiU Roses

Si governa CiU Roses farà realitat una gran sala de concerts i la creació d’un Centre Cívic

CiU Roses
La candidatura de CiU Roses

La candidatura de CiU Roses amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’oci dirigit als joves porta “treballant des de fa quatre anys, un equipament públic equivalent a “La Mirona”, de Salt”. Un espai cobert i amb tots els serveis i capacitat per a programar tot tipus d’actes, festes i espectacles multitudinaris, durant tot l’any, el qual estarà a disposició dels programadors i organitzadors. Un espai que complementarà l’envelat de la plaça Frederic Rahola, el qual congrega a milers de ciutadans i últimament s’havia quedat petit per acollir espectacles que aplegaven un gram nombre de persones.

La gran sala de concerts està prevista al voltant de la zona esportiva, on el POUM, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal contempla com a edificació d’equipaments municipals, “una zona en la que hi haurà una gran zona d’aparcaments i el més important, no molestarà a cap veí”, han assenyalat fonts de la candidatura nacionalista.

Centre Cívic i estudis musicals concertats

A la SUF, ensenyament musical concertat i un centre cívic, cultural i popular.

D’altra banda, els convergents de Roses tenen previst la creació d’un Centre Cívic on hi havia la sala SUF. Un edifici de tres plantes on “en la primera hi haurà el bar i la sala de ball, a la segona la Sala Polivalent on es podran celebrar actes culturals com exposicions i conferències, entre d’altres, i a la tercera serà un espai adaptat per poder desenvolupar estudis musical prèviament concertats”, ha afirmat l’alcaldable de CiU, Montse Mindan.

Així mateix, CiU Roses “continuarà potenciant i millorant” tant les seves festes multitudinàries com el Carnaval de Roses, les Barraques i tradicions de la Festa Major, la Setmana Santa o la Fira de la Rosa, entre d’altres, com els espais lúdics de Roses, ja que “és la millor manera de potenciar la festa respectant els drets de tots els rosincs i les rosinques, els quals tenen dret a la festa, però també dret al descans”.

L’objectiu de CiU és convertir Roses “en el referent lúdic de la Costa Brava i l’Empordà com a recurs turístic”.