CiU Roses s’ofereix a ERC per parlar d’un possible pacte i obté el silenci per resposta

Pactes de govern a Roses

El candidat d’ERC Roses, Joan Plana, farà pública avui la postura del republicans davant un possible pacte

Pactes de govern a RosesL’alcaldable de CiU Roses, Montse Mindan, després de rebre el vist-i-plau de la militància i la direcció del partit es va posar en contacte, dilluns, amb el candidat d’ERC, Joan Plana “per parlar de la possibilitat d’un pacte que aporti estabilitat de govern, i el seu cap de llista em va dir que el mateix dilluns al vespre celebraven una assemblea i que em diria alguna cosa ahir dimarts, però encara no s’ha posat en contacte”, ha afirmat Mindan.

En aquest sentit, l’alcaldable republicà ha manifestat a viladeroses.cat que “avui em posaré en contacte amb tots els candidats de les formacions que han obtingut representació a l’Ajuntament per fer-les saber la postura d’Esquerra Republicana respecte a un possible pacte abans de fer-ho públic aquest vespre”.

Precisament, Joan Plana té previst explicar públicament, en un acte que se celebrarà avui a l’hotel RamblaMar a les 20 hores, el posicionament d’ERC Roses davant la possibilitat d’un pacte amb les altres formacions polítiques.

Un pacte CiU-ERC a Roses que sembla improbable ja que Plana ha assegurat que en l’assemblea celebrada dilluns “jo vaig defensar el no pactar amb CiU”.