Ciutadans de Roses (C’s) aposta per la transparència i la participació ciudatana en les institucions del municipi

Ciutadans (C's)

José Manuel Álvarez, candidat de Ciutadans (C's) a l'alcaldia de Roses

L’alcaldable de C’s de Roses, José Manuel Álvarez, presenta als integrants de la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig

Ciutadans (C's)
José Manuel Álvarez, alcaldable a Roses per Ciutadans (C’s)

José Manuel Álvarez Cuñat, candidat de Ciutadans (C’s) a la alcaldia de Roses, ha afirmat que l’equip que encapçala “està preparat para impulsar el canvi en el municipi”. “La transparència y la participació que demanden des de fa temps els ciutadans de Roses” seran, segons Álvarez, els eixos en què basaran la seva actuació.

En l’acte de presentació de tots els membres de la candidatura, José Manuel Álvarez, ha expressat la seva “màxima confiança en l’equip” i ha afegit que “Ciutadans està preparat per a governar”.

José Manuel Álvarez és titulat en tècnic de laboratori, teologia i educació física. Actualment treballa com a professor de primària en una escola de Figueres.
La candidatura que encapçala està formada per menys d’un 60% d’homes i més d’un 40% de dones. La mitjana d’edat és situa entorn dels 40 anys.

En el número dos de la llista figura Fernando López de Castro, General d’Estat Major, actualment jubilat, que en 1983 fou designat Cap de l’Estat Major a Girona, i entre d’altres responsabilitats fou Cap de Seguretat de la Presidència del Govern amb els presidents Adolfo Suarez, Leopoldo Calvo Sotelo i Felipe González, mentre que el tercer lloc de la llista és pel professor de guitarra Luis Alejandro Fernández.