Ciutadans presentarà candidatura a Roses per a les properes eleccions municipals

Ciutadans Roses

Junta Directiva de Ciutadans a Roses

Ciutadans (C’s) de Girona s’expandeix per la província i crea una nova agrupació a Roses

Ciutadans Roses
Junta Directiva de Ciutadans a Roses

El coordinador l’agrupació de Ciutadans (C’s) de Roses. José Arroyo, ha assegurat que “el partit contínua amb la seva expansió a la província” i ha anunciat la creació i formalització de la nova agrupació de C’s a Roses. Arroyo ha apostat per oferir “una alternativa política als partits tradicionals que aposti per la regeneració i la summa” per tal de “compatibilitzar la qualitat de vida dels veïns del municipi amb el flux de turisme”.

El nou coordinador de C’s ha explicat que Ciutadans “està treballant, des del mes d’abril, per oferir als veïns de Roses una alternativa política als partits tradicionals que aposti per la regeneració i la suma”.

Durant l’acte de constitució de la Junta Directiva de l’agrupació es va triar, mitjançant un procés d’eleccions primàries, a Fernando López de Castro com a secretari i tresorer, a Adolfo Tena com a responsable de comunicació, a José Manuel Álvarez, com a responsable de política municipal, a Olga Hernández com a responsable de relacions amb associacions, i finalment es van designar a Luis Alejandro Fernández i a Juan Recasens com a Vocals de l’agrupació.