Inici Política Ciutadans Roses demana que es retiri la moció de CiU en suport...

Ciutadans Roses demana que es retiri la moció de CiU en suport de la declaració sobiranista del Parlament de Catalunya

Moment en que el portaveu de Ciutadans Roses presentra la instància demanant la retirada de la moció de CiU

El portaveu de Ciutadans Roses, José Manuel Álvarez, no vol que la moció acabi debatint-se al ple ordinari “perquè la declaració està suspesa pel Tribunal Constitucional”

Moment en que el portaveu de Ciutadans Roses, José Manuel Álvarez, presentra la instància demanant la retirada de la moció de CiU

El passat 11 de setembre el grup municipal de CiU a Roses va presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament una moció per ser debatuda al ple ordinari d’aquest mes de novembre. Una proposta que dóna suport a la declaració sobiranista aprovada pel Parlament de Catalunya el dia de 9 de novembre.

I ara Ciutadans Roses, grup polític a favor de la unitat d’Espanya, ha contraatacat, i ahir va entrar una instància al consistori rosinc per tal que CiU retiri la seva moció i ni tan sols arribi al ple.

El motiu, segons el portaveu de Ciutadans Roses, José Manuel Álvarez, per no ser inclosa a l’ordre del dia del ple d’aquest mes “és que la moció presentada per CiU per dona suport a la resolució 1.11 del Parlament de Catalunya –referint-se a la declaració sobiranista- no té cap sentit perquè aquesta resolució està suspesa cautelarment pel Tribunal Constitucional, per tant no entenem que es pugui debatre aquesta moció”.

Álvarez, molt crític el que portem de legislatura de totes les iniciatives que portem a terme els partits independentistes de Roses, ha remarcat que “un cop més els partits separatistes no respecten les lleis ni la constitució, i hi ha que recordar a l’equip de govern que a les últimes eleccions autonòmiques els rosinc van votar NO al separatisme i SÍ a la unitat”.

El portaveu de Ciutadans Roses, ha afirmat que el seu partit, a l’igual que la resta de grups de l’oposició, està mantenint converses amb l’equip de govern sobre els pressupostos de l’Ajuntament de 2016 “i nosaltres en tenim d’altres prioritats, com donar suport a les nostres associacions, donar suport i incentivar als nostres estudiants, al nostre jovent, donar més recursos a la Policia Local ara, que vivim una problemàtica mundial en quant a seguretat ciutadana, i com no, recolzar als petits empresaris i als autònoms que han patit molt aquesta crisi”.

José Manuel Álvarez, ha conclòs que “hem de continuar per aquest camí d’ajudar als nostres ciutadans i no fer mocions separatistes per desestabilitzar la unitat dels rosincs”.

Exit mobile version