Ciutadans Roses presenta la seva candidatura anunciant que dotarà la Policia Local d’una nova comissaria

El candidat de Ciutadans Roses,, José Manuel Álvarez, amb membres de la seva candidatura i el diputat al Parlament, Jean Castel

L’alcaldable de Ciutadans Roses, José Manuel Álvarez, es compromet també a l’adaptació de les platges i els parcs de la Vila per a les persones discapacitades

Ciutadans Roses
El candidat de Ciutadans Roses,, José Manuel Álvarez, amb membres de la seva candidatura i el diputat al Parlament, Jean Castel

El Teatre Municipal també va ser el lloc escollit per Ciutadans Roses per presentar, ahir, la seva candidatura, José Manuel Álvarez,a l’alcaldia, en les properes els eleccions municipals del 26 de maig.

Álvarez, que va comptar amb el suport del diputats al Parlament de Cs, Jean Castel, va anunciar alguns punts que contemplen el seu programa electoral, dels quals cal destacar “la creació d’una nova comissaria per a la Policia Local per a que el nostre cos de seguretat pugui treballar en les millors condicions, i no com ara”.
Álvarez va anunciar que en les actuals dependències policials “es podria encabir l’Arxiu Municipal, i per això no hagués estat necessari que l’Ajuntament es gastés 800.000 € en comprar la Casa Rahola per encabir l’Arxiu Municipal en allà, que a més suposarà un cost de 2 milions tres-cents mil euros”.

L’alcaldable de Ciutadans va afirmar que “si d’alguna cosa ens hem de sentir orgullosos és del gran treball que hem fet per als nens i nenes amb discapacitat, en els primers pressupostos van aconseguir una partida més gran destinada a tenir més infermeres per a ells durant els Casals d’estiu, i vam aconseguir que es fessin parcs adaptats, com el de la plaça del Rei”. En aquest sentit, va incidir en “la necessitat de materialitzar projectes d’inclusió de les persones amb discapacitat”, recordant que “ens van negar una moció per adaptar Roses per a totes les persones, i ens la van negar dient, tant l’equip de Govern com la resta de partits, que era un projecte que s’estava fent. D’això fa ara dos anys, i encara no sabem res d’aquest projecte, és indignant que no s’hagi fet res”.

En l’àmbit de Joventut, el candidat taronja va recordar “la creació del projecte a l’excel·lència educativa que vam impulsar des de l’oposició. Projecte pel qual  seguirem apostant, ja que els joves estudiants són el nostre futur i s’ho mereixen”.

En l’Àresa d’Esports, José Manuel Álvarez va afirmar que “recolzarem ajudes a tots els esportistes que porten el nom de Roses arreu del món, independentment de la Federació en la que estiguin inscrits, perquè no pot ser que per estar a la Federació Espanyol no puguis rebre una ajuda”.

Pel que fa al top manta, l’alcaldable de Ciutadans va afirmar que “és evident que és un problemàtica molt greu a la nostra població, però també és evident que ha hagut una falta de coordinació, que l’equip de Govern no ha estat a l’alçada i no ha fet tot el que havia d’haver fet en quant a la coordinació dels diferents cossos policials, i és aquí on està la solució, i nosaltres em parlarem per assolir una correcta coordinació”.

Abans del candidat va intervenir el nº 3 de la candidatura de Cs, Luís Fernández, el qual va reclamar que “Roses pugui gaudir de música al carrer més dies que no només el dimarts i els divendres, i donar l’oportunitat de guanyar-se la vida als músics que toquen al carrer i donar-li així més ambient a Roses, que poc a poc s’està convertint en un ciutat-dormitori”.

Per la seva banda, Jean Castel, va destacar de José Manuel Álvarez que “la candidatura de Cs a Roses la porta en el seu ADN amb les premisses de responsabilitat, sentit comú en l’acció municipal i pensant en retornar al ciutadà el que aquest aporta amb els seus impostos”.

Exit mobile version