Ciutadans Roses proposa celebrar un acte d’agraïment als professionals i voluntaris que han lluitat en primera línia contra la Covid-19

Ciutadans Roses

El portaveu de Cs a l'Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez, també ha sol·licitat la creació d’un comitè de seguiment de la pandèmia

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez, ha anunciat la presentació al Govern local d’un document amb mesures específiques per abordar la crisi de la Covid-19 entre les quals es troba la proposta celebrar en el teatre de Roses, quan sigui possible, un acte d’agraïment al personal professional i voluntari que ha lluitat en primera línia contra la pandèmia. “Tothom és conscient que voluntaris, sanitaris, metges, policies, i altres grups professionals estan fent una inestimable tasca per a protegir-nos a tots els ciutadans fins i tot posant la seva vida en risc des del primer moment i això és just agrair-ho”, ha manifestat Álvarez.

“Són molts els professionals i voluntaris que s’han bolcat a frenar la pandèmia i un acte de reconeixement és el mínim que podem fer per ells”, ha remarcat. A més, ha demanat que en els arxius municipals figurin els noms dels professionals i voluntaris locals que “han estat lluitant com a herois”.

Comitè de seguiment de la pandèmia

D’altra banda, Álvarez també ha sol·licitat la creació d’un comitè de seguiment de la pandèmia “per si es produeix un rebrot”, reorganitzar el pressupost municipal per a destinar partides a les persones i famílies afectades per la Covid-19 i crear un programa de recuperació social i econòmica per al municipi.