La Ciutadella de Roses veurà aquest dissabte el naixement del Mediterranéa Electronic Festival, amb 12 hores de música en directe

Mediterranea Electronic Festival

El Mediterranéa Electronic Festival s’iniciarà a les 3 de la tarda de dissabte i acabarà a les 3 de la matinada de diumenge

Mediterranea Electronic FestivalEl proper dissabte 22 d’agost el recinte de la Ciutadella de Roses acollirà la primera edició del Mediterranéa Electronic Festival. El festival començarà a les 3 de la tarda acabarà a les 3 de la matinada, oferint un total de 12 hores de música en directe on hi passaran una vintena d’artistes repartits pels dos escenaris, el Main stage i el Techno stage.

El preu de l’entrada és 15 euros anticipada i 18 euros el mateix dia del festival en taquilla.

Aquest esdeveniment neix a Roses amb l’ambició de posar-se l’altura dels millors festivals europeus, tot i que primer hi ha “la intenció és créixer els propers anys amb nous escenaris i amb diferents geners musicals a la Ciutadella”, ha afirmat Salvador Avellana, membre de l’organització.

I la  Ciutadella de Roses, monument declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, ha estat el recinte escollit pel naixement d’aquest festival, “perquè és un espai únic i incomparable”, ha destacat Avellana.

El Mediterranéa Electronic Festival proposa, segons els organitzadors “un nou concepte de festival totalment desconegut  a casa nostra i inspirat en festivals com Tomorrowland o Misteryland”.

L’eix temàtic del festival consistirà en donar a conèixer la història d’aquest espai des de l’arribada dels grecs fins a l’actualitat. Per l’ocasió, es crearà una espectacular decoració en tot el recinte que portarà als assistents a realitzar un viatge a través del temps a partir d’una fusió de tradició, cultura, història, art, tecnologia i música electrònica.

En aquesta primera edició, el festival comptarà amb un cartell amb els millors DJ’s del moment.
Al Main stage  destaca l’actuació de Vinai, un  duet  italià d’ EDM (Electronic Dance Music), un gènere música electrònica més pop, més comercial, i que tenen un gran prestigi internacional, com així ho demostra la seva actuacions en els millors festivals del món. Aquests aniran acompanyats de  la DJ de house  Jucy M, que s’ha convertit en una de les sensacions de la temporada a Eivissa,  i de Luka Caro i Ruben Rider,  els dos DJ’s  d’EDM  catalans amb més projecció internacional.
El cartell d’aquest escenari el completaran Sergi Domene, Da Professor, Maken Row i Mon DJ.

Pel que fa al Techno stage, com a caps de cartells cal destacar, per una banda, a Aitor Ronda, productor i DJ de techno amb residencia al prestigiós club florida 135, i per altre costat, a Oscar Aguilera, un dels DJ’s  de techno amb més reputació dins l’escena nacional  i habitual en les programacions dels millors clubs. Aquest escenari, que ha estat coorganitzat pel Blau club i Soundays, també comptarà amb una selecció  dels millors DJ’s de techno locals.

El festival  també serveix per commemorar el sisè aniversari de Midnight. Una entitat que s’ha convertit en la marca de referència de la l’organització de festivals d’EDM a tot l’estat espanyol.  Al llarg d’aquests sis anys de vida,  l’esforç i treball per part de tot  l’equip de Midnight s’ha acabat traduint amb la adquisició de la residencia dels dimecres a EDEN, un dels clubs més prestigiosos d’Eivissa.  Així, a l’horitzó de Midnight està el nou repte de situar  el Mediterranéa Electronic festival com un festival únic a l’estat i a l’altura dels millors  festivals de música electrònica de tot el món.