Clàudia Perea i Xenia Ríos són les guanyadores del 12è concurs de dibuix de la Piscina de Roses

Enguany han estat 135 els treballs que s’han presentat en aquest dotzè concurs de dibuix, 69 a la categoria Infantil i 66 a la de Primària

Concurs de dibuix de la Piscina de Roses
La Clàudia (esquerra) i la Xènia amb el primer tinent d’alcalde de Roses, Juan M. Fernández, ensenyant els seus dibuixos guanyadors

Per dotzè any consecutiu la Piscina Municipal de Roses ha organitzat el concurs de dibuix dirigit als usuaris abonats més menuts de la instal·lació aquàtica. I en el dotzè aniversari d’aquest certamen lúdic les guanyadores han estat dues noies.
En la categoria infantil, dirigida a nens i nenes de P3 a P5 va ser la petita Clàudia Perea Rotllan, de 5 anys, la guanyadora en realitzar, segons va explicat la mateixa Clàudia, “un dibuix amb un ninot de neu amb en David i la Lola que he fet jo sola amb un retolador”.

A la categoria de Primària, on podien participar alumnes de 1er fins a 6è, el jurat va decidir que la guanyadora fos la Xenia Ríos Cufí per un dibuix on representa “un Pare Noel tirant-se de bomba i els esquís de reno”, especificant que va posar el títol ‘Bon Nadal Superherois’ “perquè és una idea que vaig agafar quan vam fer el vídeo de la piscina”. La Xenia va reconèixer que “em va costar una mica fer el dibuix”, i per això es va mostrar “molt contenta d’haver guanyat.

Aquest concurs de dibuix es tota una tradició de la Piscina Municipal de Roses a les portes de les Festes de Nadal, com així ho indiquen els dotze que es fa que se celebra. Una tradició en la que enguany hi han participat 135 nens i nenes, 69 a la categoria Infantil i 66 a la de Primària. Una xifra que “està molt bé tenint en compte que aquest concurs està adreçat a la mainada que ve a la piscina”, ha assenyalat el primer tinent d’alcalde, Juan M. Fernández, el qual ha manifestat que aquesta tradició “continuarà mentre hi hagi nens i nenes que presentin els seus dibuixos”.

Totes dues guanyadores s’han emportat com a premi dues joguines, però el major regal serà veure com els seus dibuixos seran les nadales que rebran tots els abonats i abonades de la Piscina Municipal de Roses per felicitar-les aquestes Festes de Nadal.