Clou el Campus d’Estiu Nàutic del GEN Roses, activitat amb afany de servei a la societat al voltant dels esports nàutics

GEN Roses

Un matí ple d’activitats festives al voltant dels esports nàutics va servir de cloenda al Campus d’Estiu desenvolupat pel Grup d’Esports Nàutics de Roses

GEN RosesEl GEN ha posat punt i final a les diferents activitats nàutiques desenvolupades durant aquest estiu dins el Campus Nàutic. Una gran festa celebrada ahir al matí a la platja de la Perola, on la gran majoria dels assistents han estat els nens, nenes, pares i mares que han pres part al Campus Nàutic i al Minicampus d’estiu, i que va servir per acomiadar les activitats desenvolupades pel Grup d’Esports Nàutics de Roses aquest darrers mesos.
Un Campus que “ ha sigut un gran èxit com els darrers anys, ja que cada any incrementem el nombre de participants, així com el nombre d’activitats, la qual cosa ens demostra que els Campus nàutics funcionen molt bé. La societat rosinca ens ho demana, ja que els hi agraden les activitats que organitzem al voltant dels esport nàutics i gaudeixen molt”, va explicar el director del GEN, David Miralta.

MiniCampus, novetat d’enguany del GEN dirigida als més petits

GEN RosesLa resposta obtinguda a la creació d’un MiniCampus Nàutic dirigit als més petits de la casa va ser molt nombrosa, superant les expectatives de participació dels mateixos organitzadors, “ha estat també una demanda dels rosincs, què fem amb els nostres petits? ens preguntaven, i vam decidir crear un Campus dirigit als nens de P3, P4 i P5, i la veritat, és que ha funcionat molt bé. Els nens, tot i ser tan petits es desenvolupaven molt bé navegant amb caiac, en una taula de paddlesurf o en un vaixell de vela. Des del punt de vista com pare era un goig veure’ls”, va remarcar Miralta.

Va ser un Campus on els nens i nenes, de 3 a 6 anys, van practicar per primera vegada diferents esports nàutics. Van aprendre mentre feien nous amics i realment va ser tot un èxit, “es que l’objectiu del GEN es donar al poble de Roses el servei esportiu al voltant dels esports nàutics, des de l’esport base, passant per l’esport de lleure fins a un esport d’alta competició”, va assenyalar el director del Grup d’Esports Nàutics.

I parlant d’esports de competició, a partir d’ara, durant el període escolar, l’activitat del GEN, a banda d’organitzar diversos esdeveniments esportius, se centrarà en les seccions predominants del club, la Natació, el Rem, la Vela i el Windsurf, on els esportistes es dedicaran a entrenar de cares a assolir els seus objectius. La natació, per exemple, secció creada pel GEN, ara fa un any per donar servei “a aquells nedadors que volen competir sota la tutela d’un club sense haver d’anar a Figueres”, va assenyalar David Miralta, té previst 3 dies a la setmana d’entrenament  a l’igual que la secció de rem. La vela i el windsurf ho faran durant els caps de setmana.