Club Bàsquet Roses, 30 anys educant en valors al jovent a través de l’esport

Club Bàsquet Roses
Tots els jugadors i jugadores amb la totalitat del cos tècnic del Club Bàsquet Roses

En el seu 30è aniversari, el Club Bàsquet Roses va presentar els 14 equips que disputaran la temporada 2017-18,  entre d’ells el Sènior Femení, que s’incorpora de nou després de no poder federar-lo l’any passat per falta de jugadores

Club Bàsquet Roses
Tots els jugadors i jugadores amb la totalitat del cos tècnic del Club Bàsquet Roses durant la presentació de la temporada 2017-18

El Club Bàsquet Roses compleix enguany 30 de la seva fundació. Una efemèride que es va voler celebrar aquest passat diumenge durant la presentació dels 14 equips que jugaran la temporada 2017-18.

Així, abans de fer la presentació de tots els jugadors i jugadores i membres del cos tècnic del club, Mariel·la Roig, que va exercir un any més com a mestra de cerimònia, va esmentar a tots els presidents que ha tingut al club al llarg de la seva història, Joan Fajardo, Manel Sáenz , Octavi Gratacós, Pere Verdaguer, Sebastià Millán i l’actual Martí Roca, per a que descobrissin, els que hi eren al Pavelló Municipal d’Esports, el cartell que donava comptes de l’efemèride.
I tot seguit, van ser cridats els 14 equips per poder ser presentats, un per un, els entrenadors, els 153 jugadors i jugadores, i els 34 nens i nenes de l’Escoleta davant la seva afició.

Una presentació que va viure la tornada del Sènior Femení, equip que jugava a 2ª Catalana i que no es va poder federar l’any passat per manca de jugadores, “i en el seu retorn haurà de jugar a 3ª i recuperar la categoria perduda aquest any amb jugadores de la casa seria fantàstic”, va afirmar David Caselles, coordinador esportiu del Club Bàsquet Roses.

Així, aquest 14 equips sumen un més que la temporada passada, dos si es compta “una nova escola de bàsquet, que cada any és més nombrosa, la qual cosa ens crea il·lusió perquè cada vegada hi ha més equips d’iniciació que els hi ha agrada el bàsquet i això vol dir que creixem per sota”, va dir Caselles.

De tal manera, que el futur del bàsquet a Roses està assegurat, “sí, tothom s’emmiralla en els primers equips, en els Sèniors que estan a dalt, però aconseguint aquesta estructura piramidal amb cada cop més equips de la base es per estar satisfets i orgullosos de tenir aquests fonaments”, va explicar el coordinador esportiu.

Objectius esportius

Pel que fa als objectius marcats pel Club Bàsquet Roses per aquesta temporada, a part de l’esmentat del Sènior Femení, segons David Caselles, hi ha diversos equips, “com el Sub-25, al qual l’hem d’exigir enguany que estiguin a dalt en la classificació, a l’igual que l’Infantil B i el Mini Masculí Verd, que han de ser punters aquest any a la seva categoria, tot i que en aquests dos darrers equips de base no les exigim res, però si que per qualitat haurien de ser-hi a dalt a final de temporada”.

Diumenge el Club Bàsquet Roses va presentar la seva 30 temporada. 30 anys, tres dècades, educant en valors al joves sense deixar de banda ser el màxim de competitius en aquest esport.