El Club Bàsquet Roses presenta els equips que disputaran la temporada 2016-17

Club Bàsquet Roses

Foto de família de tots els equips del Club Bàsquet Roses

Vint-i-nou anys formant persones i esportistes porta el Club Bàsquet Roses

Club Bàsquet Roses
Foto de família de tots els equips del Club Bàsquet Roses

Tretze equips del Club Bàsquet Roses, quatre de femenins, vuit de masculins, més l’Escoleta es van presentar davant el seu públic al Pavelló Municipal d’Esports aquest diumenge. Tretze equips plens d’il·lusió, ganes i motivació per disputar les seves respectives lligues en aquesta nova temporada 2016-2017. Una temporada que tindrà però, una absència notable, la del Sènior Femení que militava a 2ª Catalana, perquè “no en tenim suficients jugadores per federar-lo”, va destacar el coordinador del club, David Caselles.

En canvi, però “tenim un equip més de base, que és un dels objectius que es va marcar la nova Junta Directiva , potenciar una bona base, que serà la que garantirà el futur del club”, va dir en David, conegut en el món del bàsquet com en ‘Kape’.

“La temporada passada va ser molt bona”

Pel que fa a la valoració de la temporada passada del Club Bàsquet Roses, ‘Kape’ , va assegurar que “va ser molt bona, ja que el Sènior Femení va ser capaç de mantenir una categoria tan difícil com la 2ª Catalana, el Mini Masculí va quedar subcampió i l’Infantil Masculí va quedar primer del Nivell B de Girona”.
Però, sobretot, el coordinador del club va destacar que “el que valorem molt positivament és que més important és que un 98% dels jugadors segueixen amb nosaltres d’un any per l’altre, una gran fidelització que fa que la salut del club sigui bona”.

Pel que fa als objectius esportius per aquesta nova temporada, David Casellas va afirmar que, tot i no tenir cap en concret “si que ens agradaria que el Sènior Masculí fes un pas endavant, ja que ens va passar com ara el Sènior Femení, que no el van poder federar i vam perdre la plaça”. A més, tenint en compte que a Girona, seguint directrius de la Federació Catalana de Bàsquet, es juguen competicions de Nivell A i Nivell B, “volem tenir més equips, cada any que competeixin en el Nivell A, i enguany tenim 4 equips, alguns amb opcions entre els tres primers de la província”.

Formar esportistes, formar persones

A banda dels objectius esportius, en el Club Bàsquet Roses “tenim molt d’interés en anar més enllà de l’aspecte esportiu, ja que entenem la competició com una part més de l’educació del joves transmetent els valors que implica l’esport”, va dir Casellas, per afegir que a la vegada que “també formar joves com a entrenadors de bàsquet per tenir una bona pedrera que encara ens uniria més com a club”.  

Els equips van ser presentats davant el seu públic començant pels més petits en un acte conduit per la Mariel·la Roig, la qual, després de la fotografia de rigor, anava nomenant un per un als jugadors pel seu nom mentre saludaven al respectable.

Finalment tots els equips es van posar al centre de la pista per posar per la tradicional fotografia de record de presentació de la nova temporada.