El Club Esportiu Sala Roses Team 14 tindrà dos equips federats la temporada vinent

Club Esportiu Sala Roses Team 14

L'equip del Club Esportiu Sala Roses Team 14 la temporada passada, a la jornada que va golejar a l’Atlètic Vidreres B per 6 a 0 / Foto: arxiu

Al primer equip, que repetirà a la 2ª Territorial Catalana de Futbol Sala, se sumarà un segon que jugarà a categoria Cadet

Club Esportiu Sala Roses Team 14
L’equip del Club Esportiu Sala Roses Team 14 la temporada passada, a la jornada que va golejar a l’Atlètic Vidreres B per 6 a 0 / Foto: arxiu

El primer any del Club Esportiu Sala Roses Team 14 com a equip federat de la Lliga de Futbol Sala es pot considerar un èxit. No perquè guanyés cap títol, sinó perquè del no res el president del Club, José Francisco Gualde, i l’entrenador Jordi Alacid, van ser capaços de muntar un equip, que jugués bé i que va estar a punt, després que s’afegís el tècnic Esteban Chaves, de quedar entre els tres primers de la lliga de 2ª Divisió Territorial.

I tot perquè en Gualde i Alacid van  tenir la il·lusió, les ganes i l’empenta per a que Roses també hi figurés en el món del futbol sala.
I aquesta il·lusió, ganes i empenta d’aquest dos rosincs no ha minvat gens, al contrari, perquè per la temporada vinent, a més de federar l’equip sènior per disputar un altre cop la 2ª Territorial, el Club Esportiu Sala Roses Team 14 també tindrà un equip a la categoria Cadet.

Uns equips conformats per 10 jugadors cadascú, però ni molt menys estan tancats, ja que “els joves que vulguin i tinguin ganes de jugar a futbol sala es poden posar en contacte amb nosaltres”, va manifestar el president. I per fer-ho es pot enviar mail a clubesportiusalaroses@hotmail.com, a través del Facebook del Club Esportiu Sala Roses o bé trucant a José Francisco Gualde al telèfon 662 21 26 13.

Així mateix, el president del Club va afirmar que “també volem muntar un equip de veterans, però per jugar a nivell amateur, sense federar-nos”.

Així que els petits, mitjans o grans que estiguin interessats en jugar a futbol sala només ha de contactar amb el club de les tres formes esmentades, o bé a partir del setembre personar-se als entrenaments dels equips, que es faran a la Sala Polivalent (abans sala annexa) del Pavelló d’Esports els dilluns i dimecres, de 18:30 a 20 hores, per a l’equip Cadet, i els dimarts i dijous de 19:15 a 21 hores per a l’equip Sènior.