Club Handbol Empordà, més solidari que mai

III Trobada de Handbol contra el Càncer

Foto de família de tots els jugadors, entrenadors i directius dels clubs de handbol i les autoritats

El Club Handbol Empordà recapta 700 € per a la lluita contra el càncer en una jornada esportiu-solidària

III Trobada de Handbol contra el Càncer
Foto de família de tots els jugadors, entrenadors i directius dels clubs de handbol participants

Ahir diumenge, 30 de setembre, el Club Handbol Empordà va organitzar la III Trobada d’Handbol Contra el Càncer, una jornada solidària en la que es  van recaptar 500 € gràcies a al servei del bar que es va ubicar a les portes del Pavelló amb aquesta finalitat i 200 euros més que va aportar el club directament per arribar a la xifra total de 700 € destinats íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer, superant per 100 els assolits l’any passat durant la segona edició d’aquest trobada de handbol solidària, la qual promou la pràctica de l’esport i portar una vida saludable com a vies de prevenció contra la malaltia.

“Ha estat tot un èxit. Han participat sis clubs de la província de Girona de les categories Benjamí i Aleví que durant tot el matí han disputat 18 partits”, va afirmar el president del Club Handbol Empordà, Antonio Gómez.

Gómez es va mostrar content per la resposta dels club gironins i del públic rosinc que es va apropar fins al pavelló per ajudar a recaptar fons per lluitar contra el càncer, ja que “fa tres anys que vam decidir que havíem d’aportar el nostre gra de sorra per ajudar econòmicament a la Fundació Roses Contra el Càncer, que està portant a terme un grandíssim treball envers la societat”.

I és que aquest ja és el tercer any que des de l’Àrea de Responsabilitat Social del Club Handbol Empordà, encarregada la tasca de promoció d’accions solidàries i de conscienciació entre la ciutadania, porta a terme aquesta trobada de handbol, on el protagonisme l’agafa l’esport base i la solidaritat.

Així, la jornada d’ahir diumenge va abastar un doble objectiu. El primer la donació a la Fundació Roses Contra el Càncer de tots els diners recaptats,  i segon  fomentar la pràctica de l’esport com una de les millors vies, juntament amb una bona alimentació, per prevenir el càncer i créixer en un entorn social saludable.

Cal destacar que gairebé 200 persones, entre jugadors, tècnics i voluntaris, van participar en aquests jornada esportiu-solidària que es va desenvolupar al llarg del matí a les pistes tants del Pavelló Municipal d’Esports com a de la Sala Annexa.

Els sis clubs participants en aquesta III Trobada d’Handbol Contra el Càncer van ser el Handbol Montgrí, el Handbol Garbí de Palafrugell, el GEIEG, el Handbol Fornells, el Handbol Bordils i l’organitzador i amfitiró, el Club Handbol Empordà.

Una trobada solidària al voltant de l’esport que donat l’èxit que va assolir el president Antonio Gómez va desitjar “poder tornar-la a organitzar l’any vinent”.