El Club Handbol Empordà presenta el primer equip de dones d’aquest esport a l’Alt Empordà

Handbol Empordà
Tots els jugadors, entrenadors, delegats i directiva del Handbol Empordà de la temporada 2017-18

El Handbol Empordà és un club de referència a la comarca i la demarcació de Girona

Handbol Empordà
Tots els jugadors, entrenadors, delegats i directiva del Handbol Empordà de la temporada 2017-18

Set equips va presentar ahir diumenge per la temporada 2017-18 el Club Handbol Empordà. Equips que van des de la categoria Aleví fins a la Sènior passant per l’Infantil, Cadet “i la novetat d’aquesta temporada, l’equip femení a la categoria Infantil de Handbol, que juguen a Primera Catalana i que de moment a perdut només un partit de cinc disputats”, va afirmar el president del club, Antonio José Gómez, per remarcar que “és el primer equip femení que tenim amb l’objectiu de fomentar aquest esport entre les dones”.

I parlant d’objectius els principal del Handbol Empordà és promocionar el handbol des de la base, però esportivament parlant per aquesta temporada “és, a part de la consolidació dels equips en la seva respectiva categoria, lluitar per entrar amb l’equip Cadet a la Lliga Catalana al final de la primera volta, ja que de moment és líder imbatut a 2ª Catalana”.

El Handbol Empordà és un club de referència a la comarca de l’Alt Empordà i la demarcació de Girona gràcies a la fusió, ara fa quatre anys, del equips de handbol dels Esplais de Castelló d’Empúries i Roses. Un esport aquest que al ser minoritari no hi hagi molts a la demarcació per organitzar una lliga, per la qual cosa tots els equips del Handbol Empordà s’han desplaçar fins la província de Barcelona per disputar els partits que juguen a domicili.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, van ser-hi a la presentació de la nova temporada del Handbol Empordà, sent testimonis del disputat partit que va guanyar el Cadet, felicitant-lo per la seva victòria i destacant que “aquest és un club on hi ha jugadors d’altres poblacions del voltant i esperem que porteu amb orgull el nom de Roses, i volem felicitar al club per la creació d’aquest equip de dones ”.

Cal destacar que el primer equip del Club Handbol Empordà, el Sènior, lidera la classificació en la seva categoria, sent l’equip menys golejat.