El Club Handbol Empordà també lluita contra el càncer

Club Handbol Empordà

El Club Handbol Empordà organitza una matinal esportiva sota el nom “I Jornada de Mini-Handbol contra el càncer”

Club Handbol EmpordàEl rosinc Lluís García és voluntari de la Fundació Roses Contra el Càncer. I també col·labora amb el Club Handbol Empordà degut que en Karlus, així resa a la seva samarreta, juga al Cadet d’aquest club i és fill d’en Lluís.
I aquest nexe d’unió entre l’entitat social i el club esportiu és una oportunitat que no ha volgut deixar passar el cos tècnic i la directiva de l’Handbol Empordà per organitzar un esdeveniment esportiu a favor de la Fundació.

“L’Edu Berta, tècnic del Club ho va proposar i ell i el president, l’Antoni Gómez, van parlar amb la Federació Catalana de Handbol per organitzar una matinal esportiva amb equips de la categoria d’Alevins i Benjamins d’arreu Catalunya”, ha explicat Garcia.

Una matinal que se celebrarà sota el nom “I Jornada de Mini-Handbol contra el càncer”, que se celebrarà aquest diumenge, 2 d’octubre, al Pavelló Municipal d’Esports de Roses, i que neix de la voluntat d’unir l’esport com a una de les eines més importants per combatre i lluitar contra les malalties com el càncer, fent una jornada lúdica i recreativa a l’hora que es recapten fons a la vegada que es dóna informació sobre la malaltia.

La Federació Catalana de Handbol va donar aquest diumenge com data lliure per celebrar-se

El president del Club Handbol Empordà, Antonio Gómez i l’entrenador Berta van encetar ja fa molts de dies, i es van dirigir a la Federació Catalana de Handbol per comunicar-li l’organització d’aquest esdeveniment solidari i sol·licitar una data per la seva celebració. I l’estament esportiu va donar com única data lliure aquest diumenge, 2 d’octubre.

Un matí de diumenge, aquest 2 d’octubre, que la gent solidaria de Roses ja té anotat a l’agenda